Görüş Bildir
Haberler
2022'de Bu Dizileri Konuşacağız: Bu Yıl İzleyicilerle Buluşacak Olan Muhteşem Diziler

2022'de Bu Dizileri Konuşacağız: Bu Yıl İzleyicilerle Buluşacak Olan Muhteşem Diziler

06.01.2022 - 08:15

Çoğunluğu ya bir uyarlama ya da bir yeniden çevrim olarak karşımıza çıkacak olan bu dizileri heyecanla bekliyoruz. Siz en çok hangisini merak ediyorsunuz?

Not: Film açıklamalarında Beyazperde ve IMDb sitelerinden faydalanılmıştır.

Kaynak: https://www.indiewire.com/gallery/mos...
İçeriğin Devamı Aşağıda

20. Bel-Air

20. Bel-Air

Bel-Air, 90'lı yıllarda yayımlanan The Fresh Prince of Bel-Air dizisinin yeniden çevrimi olacak. Dizi, 13 Şubat tarihinden itibaren ekranlarda olacak.

19. Dark Winds

19. Dark Winds

Dark Winds, 1970'lerde güneybatıdaki bir çifte cinayet davasında ipuçlarını ararken kendi manevi inançlarına meydan okumak zorunda kalan iki Kızılderili polis memuru Leephorn ve Chee'yi takip ediyor.

18. The Dropout

18. The Dropout

Dizi, Theranos'un kurucusu Elizabeth Holmes'un üniversiteyi bırakıp bir teknoloji şirketi kurduktan sonra sağlık sektöründe devrim yapma girişimini anlatıyor. 3 Marttan itibaren ekranlarda olacak.

17. How We Roll

17. How We Roll

Profesyonel bovling oyuncusu Tom Smallwood'un hayatına odaklanan dizi, 31 Mart tarihinde ilk bölümüyle izleyicilerle buluşacak.

16. Halo

16. Halo

Yirmi altıncı yüzyılda geçen dizide, uzaylıların insan varlığını tehdit edişini izliyoruz. Dizi, 'Halo' adlı video oyunundan uyarlanıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

15. Krapopolis

15. Krapopolis

Rick and Morty dizisinin yaratıcılarından bir animasyon dizisi daha! Antik Yunan diyarında geçecek olan dizi, dünyanın ilk şehirlerini yönetmeye çalışan sorunlu bir insan, tanrı ve canavar ailesine odaklanıyor.

14. The Lord of the Rings

14. The Lord of the Rings

J.R.R. Tolkien'ın kitap serisi 'Yüzüklerin Efendisi'nin televizyon uyarlamasında, The Fellowship of the Ring’in öncesinde yaşananlar ele alınacak.

13. Love and Death

13. Love and Death

Kiliseye giden iki çift, Teksas'ta küçük bir kasabada aile hayatının tadını çıkarıyor, ta ki biri eline bir balta alana kadar.

12. The Man Who Fell to Earth

12. The Man Who Fell to Earth

The Man Who Fell to Earth, David Bowie'nin 1976 yapımı aynı isimli bilim kurgu filminin yeniden çevrimi olacak.

11. Masters of the Air

11. Masters of the Air

Tom Hanks ve Steven Spielberg, Band of Brothers ve The Pacific'in ardından, yeniden yapımcı olarak bir aradalar. Yine HBO için hazırladıkları mini dizi, Donald L. Miller'ın kitabı Masters of the Air'den uyarlanıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Moon Knight

10. Moon Knight

Batman'in Marvel verisyonu da diyebileceğimiz Moon Knight karakteri eski bir ABD askeri ve boksör. Mısır'da ölüme terk edildikten sonra Ay Tanrısı'nın himayesine giren Marc Spector, Khonsu adındaki bu Tanrı'nın dünyadaki temsilcisi olur.

9. Night Court

9. Night Court

Night Court isimli komedi dizisinde, Yargıç Abby Stone'u, Manhattan'daki bir mahkemenin gece vardiyasına başkanlık ederken ve ekibine düzen getirmeye çalışırken izliyoruz.

8. Obi-Wan Kenobi

8. Obi-Wan Kenobi

Disney+ dizisi, Star Wars'da karşımıza çıkan Obi-Wan Kenobi karakterine odaklanacak.

7. The Old Man

7. The Old Man

Sistemden uzakta yaşayan eski bir CIA görevlisi, kendisini onu öldürmek isteyen insanlardan kaçarken bulur.

6. Pachinko

6. Pachinko

Pachinko'da, Kore göçmeni bir ailenin dört neslini izleyeceğiz. Dizi, bu ailenin Kore, Japonya ve Amerika'da ortaya çıkan hayallerine odaklanıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Pam and Tommy

5. Pam and Tommy

Pam & Tommy, tanıştıktan 96 saat sonra evlenen aktris Pamela Anderson ile Mötley Crüe’nun bateristi Tommy Lee‘nin çalkantılı ilişkisini konu ediyor. Pamela Anderson ve Tommy Lee'nin sansasyonel ilişkisine odaklanılan dizide, çiftin balayı sırasında çalınan seks kasetlerinin halka sızdırılmasının ardından yaşananlar gözler önüne seriliyor.

4. The Peripheral

4. The Peripheral

Willian Gibson’ın aynı isimli bilimkurgu romanından uyarlanan dizide, Amerika kırsalındaki bir kasabada yaşayan Flynne Fisher’ın hayatını konu ediyor. İnsanların uyuşturucu ticaretiyle geçinmeye çalıştığı bu yerde Flynne Fisher bu yolu seçmez ve 3D baskı mağazasında çalışır. Fakat onun asıl uğraşı çevrimiçi oyunlar oynamaktır. Bir video oyunu test ettiği sırada bambaşka bir gerçekliğe geçiş sağlayan gizli bir bağlantıyı keşfeden Flynne bu sayede bilmediği karanlık bir geleceğe de adım atar.

3. Roar

3. Roar

Bu dizide, kadınlar hayatlarında farklı bir absürt çelişkiyi veya sorunu keşfederler. Nicole Kidman'ın da oyuncu kadrosunda bulunduğu dizi, Apple+ TV'de yayımlanacak.

2. 61st Street

2. 61st Street

Dizi, kötü şöhretli, yozlaşmış Chicago ceza adalet sistemine sürüklenen, gelecek vaat eden bir lise sporcusu olan Moses Johnson'a odaklanacak.

1. The Thing About Pam

1. The Thing About Pam

Betsy Faria'nın 2011 cinayetinin ardındaki gerçek suçluya odaklanan dizinin başrolünde Renée Zellweger yer alıyor. The Thing About Pam, gerçek hayat hikâyesine dayanıyor.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
13
4
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Arc noise

Umarım Obi-Wan'ı da Mando ve Boba Feet gibi muhteşem olur. Hayal kırıklığına uğratma bizi Disney...

feyk

mandalorian gercekden buyuk supriz olmustu, cok basariliydi. sonra trioloji rezaletinden sonra star wars evrenini tek basina kurtarmis olabilir.

feyk

halo'nun hikayesi gercekden cok saglamdir ama muhtemelen halo hakkinda hic bir fikri olmayan bir senaristin elinde sacma sapan bir hal alacak. hele birde pol... Devamını Gör

Arc noise

Birde üstüne yapay zekanın etiği girer.