Görüş Bildir
Haberler
AÖL Sınavları Ne Zaman? 2022 AÖL Sınavları Online mı Yüz Yüze mi?

AÖL Sınavları Ne Zaman? 2022 AÖL Sınavları Online mı Yüz Yüze mi?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen Açık Öğretim Lisesi (AÖL) sınavlarının ne zaman yapılacağı belli oldu. Milyonlarca açık lise öğrencisi, 2021-2022 2. dönem AÖL sınavlarının ne zaman ve nasıl yapılacağını merak ediyor. Öğrenciler 'Açık Lise sınavları online mı, yüz yüze mi olacak?' sorusuna yanıt arıyor. Peki, 2022 AÖL sınavları ne zaman yapılacak, sınavlar nasıl olacak, online mı ? İşte AÖL sınavlarına dair tüm detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

2022 yılının gelmesiyle birlikte milyonlarca öğrenci açısından oldukça önemli olan AÖL sınavları gündeme gelmeye devam ediyor. MEB tarafından yapılan açık lise sınavlarının ne zaman ve nasıl yapılacağı merak konusu olmaya devam ediyor. 2022 AÖL sınavları ne zaman yapılacak, sınavlar nasıl olacak, online mı ?

AÖL Sınavları Ne Zaman?

AÖL Sınavları Ne Zaman?

Açık Öğretim Ortaokulu, Açık Öğretim Lisesi, Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi 2. dönem Sınavları, Mart 2022 tarihinde düzenlenecek. Henüz tam tarihi netlik kazanmadı.

AÖL Sınavları Online mı Yüz Yüze mi Olacak?

AÖL Sınavları Online mı Yüz Yüze mi Olacak?

Açık Öğretim Lisesinin 2021-2022 eğitim öğretim yılı II. Dönem sınavı Sınav Uygulama Takvimine göre e-Sınav olarak yapılacak.

e-Sınava katılacak öğrenciler MEB tarafından belirlenecek binaların e-Sınav salonlarında, bilgisayar ortamında, gözetmen öğretmenler ve kamera gözetiminde oturumlar halinde sınavlara katılacaklardır. (Ehliyet sınavlarında olduğu gibi)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın