Görüş Bildir
Haberler
2021 MasterChef Şampiyonu Kim Olacak? Masterchef Büyük Ödül Ne?

2021 MasterChef Şampiyonu Kim Olacak? Masterchef Büyük Ödül Ne?

TV 8 ekranlarının soluksuz izlenen yarışma programı Masterchef'te şampiyonun belli olmasına saatler kaldı. Meraklı bekleyişlerini sürdüren vatandaşlar şimdiden '2021 MasterChef şampiyonu kim olacak? Eren mi, Hasan mı? Masterchef büyük ödül ne olacak?' diye araştırmaya başladılar. Nefeslerin tutulduğu şu saatlerde şampiyonun kim olacağı hakkında kullanılan Masterchef etiketi Twitter’da trendler listesinin başında yer alıyor. Peki herkesin merakla beklediği yarışmada '2021 MasterChef şampiyonu kim olacak? Eren mi, Hasan mı? Masterchef büyük ödül ne olacak? İşte haberle ilgili tüm detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Acun Ilıcalı'nın en başarılı projeleri arasında üst sıralarda yerini alan Masterchef'te bu akşam şampiyon belli oluyor. Eren Kaşıkçı ile Hasan Biltekin şampiyonluk için mücadele ediyor. Finalin ilk turunda kazanan isim Eren oldu. Eren, üç yemek sonunda 65, Hasan ise 59 puan aldı. Masterchef 2021 şampiyonu olabilmek için yaklaşık 6 aydır mücadele veren Eren Kaşıkçı ile Hasan Biltekin arasından hangi ismin şampiyon olacağı ise heyecanla bekleniyor.

2021 MasterChef Şampiyonu Kim Olacak?

2021 MasterChef Şampiyonu Kim Olacak?

Milyonlarca izleyicinin merakla takip ettiği yarışmanın finalinde Eren Kaşıkçı ile Hasan Biltekin yarışacak. TV8'de saat 20.00'de başlayacak final 00.15'e kadar sürecek. Mehmet, Danilo ve Somer Şef'in oyları kazananı belirleyecek.

Masterchef Büyük Ödül Ne Olacak?

Masterchef Büyük Ödül Ne Olacak?

MasterChef Türkiye 2021'in birincisine verilecek ödül henüz resmi olarak açıklanmadı. Fakat MasterChef 3. sezonda birinciye 500 bin TL ödül vereceği açıklanmıştı. 2018 yılında MasterChef şampiyonana 100 bin TL para ödülü verilmişti. 2019 ve 2020 yıllarında yapılan MasterChef Türkiye yarışmasında birincilere şampiyonluk kupasının yanında birer lüks otomobil verilmişti. Acun Ilıcalı'nın, diğer yıllardan farklı olarak şampiyona Dubai tatili hediye edeceği de gündemde yer alıyor.

Bu Haberler De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın