Görüş Bildir
Haberler
TV
Masterchef Hasan Kimdir, Kaç Yaşındadır? Hasan Biltekin Aslen Nereli, Mesleği Ne?

Masterchef Hasan Kimdir, Kaç Yaşındadır? Hasan Biltekin Aslen Nereli, Mesleği Ne?

Ekranların sevilen yarışma programlarından Masterchef’te büyük final zamanı geldi. TV8’de yayınlanan Masterchef finalinde Hasan ile Eren şampiyon olmak için yarışıyor. Masterchef finalin ilk ayağında Eren, 65 puanla birinci oldu. İki yarışmacı bir kez daha karşı karşıya gelecek ve şampiyon belli olacak. Vatandaşlar, Masterchef finalisti Hasan Biltekin’in kim olduğunu ve mesleğini araştırıyor. Peki, Masterchef Hasan kimdir? Hasan Biltekin kaç yaşında, aslen nereli ve mesleği ne? İşte detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Masterchef finali büyük merakla bekleniyordu. Hasan ve Eren’in yarıştığı Masterchef büyük finalin ilk ayağında kazanan Eren oldu. Rakibini geçmek için yeni bölümde daha iyi yemekler yapmak zorunda olan Hasan Biltekin’in hayatı araştırılıyor.

Masterchef Hasan Kimdir, Kaç Yaşındadır?

Masterchef Hasan Kimdir, Kaç Yaşındadır?

Hasan Biltekin 27 yaşında ve aslen Nevşehirlidir. 184 cm boyundadır ve 78 kilogram ağırlığında olan yarışmacı, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ÜSET Meslek Yüksek Okulu Mezunudur.

Yemek sektöründe liseden beri yer almakta, Nevşehir Belediyesporun mutfak şefliğini yapmaktadır.

Bugüne kadar çok sayıda yemek yarışmasına katılmıştır ve madalyaları ile kupaları bulunmaktadır.

MasterChef’e 2 kez katılmış bir yarışmacıdır. Geçen sene 3 evet oyu almıştı ancak annesinin rahatsızlığı nedeniyle yarışmaya devam edemeyip annesinin yanına gitmişti.

Hasan Biltekin yarışmada sık sık kız arkadaşından bahsetmesiyle de biliniyor. Hasan Biltekin'in kız arkadaşı doktor olarak bilinen Hülya Acar'dır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın