Görüş Bildir
Haberler
2020'yi Atlatabilirsek; 2021'de Dünya Nasıl Bir Yer Olacak?

2020'yi Atlatabilirsek; 2021'de Dünya Nasıl Bir Yer Olacak?

Hele 2020'yi bir atlatalım dediğinizi duyar gibiyim.

2020 hepimiz için çok zor geçiyor. Dünyayı saran koronavirüs tüm hayatı olumsuz etkiledi. Uzun bir süre evlerimize tıkılı kaldık ve bu da bizi kendimizle yüzleşmeye yönlendirdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2020'ye umutla girmiştik..

Oysaki ne hayallerimiz vardı 2020 başlamadan önce! Kimisi için yeni bir başlangıç, fırsat, yatırım, kimisi için de en azından normal bir hayat beklentisi. Ancak tüm felaketler üst üste geldi ve 2020 hafızalarda oldukça karanlık bir yer edindi.

2021'den ne bekliyoruz?

Bir çok kişi hayal kurmaya korkar oldu bu yıl, ama asıl şimdi hayal kurmanın vaktidir! 2021'de belki de en büyük hayal normal bir hayata sahip olmaktır, kim bilir? Ancak 2020'den daha kötü olamayacağı kesin gibi. 2021'de dünyada barış hakim olmayacak, gökyüzünde de uçan arabalar görmeyeceğiz. Ama en azından işimize gücümüze bakarken 'yeni normalimize' alışmaya başlayacağız.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sonuçta 2021'de 2020'nin izlerini taşıyacak

Dünya aynı dünya, yaşananların şahidi gene bizleriz. Sonuçta 2020'nin getirdiği yeni normali kabul etmek zorunda kalacağız. Ancak yaşadıklarımızdan bir çok ders çıkarmış olacağız.

Ne olursa olsun temastan kaçınacağız

Sütten ağzımız yandı bir kere! Artık dizi film izlerken 'ya neden tokalaştınız şimdi' demeden edemeyeğiz, eski bir tanıdıkla yolda karşılaşınca 'merhaba-merhaba' modunda olacağız.

Maskeyle yaşamaya alışacağız

Hepimiz için bir zulüm maske takmak. Sağlığımız için bir süre daha katlatacağız ama bizi sal artık be virüs. Belki aşı bulunana kadar, belki de bundan sonraki tüm riskler için maske takmaya alışmak zorundayız. Bundan kaçış yok!

Her şeye rağmen tekrar mutlu olacağız!

Tüm bu yaşananlar hepimize özgür olmanın, 'normal' dediğimiz hayatın bile ne kadar kıymetli olduğunu hatırlattı. Ertelediğimiz hayallerin önemini, çok basit şeylerin bile hayatımızdaki yerini daha iyi anlamamızı sağladı. Her şeye rağmen tekrar mutlu olacağız ve 'yeni normal' ile yaşamayı öğreneceğiz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
4
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın