Görüş Bildir
Haberler
2018 Yılında Vizyona Girecek Büyük Bir Heyecanla Beklediğimiz 17 Süper Kahraman Filmi

etiket 2018 Yılında Vizyona Girecek Büyük Bir Heyecanla Beklediğimiz 17 Süper Kahraman Filmi

theolonius
26.11.2017 - 00:31

Seneler ilerledikçe sinemada daha çok süper kahraman filmleri görür olduk. 2018 senesi bu konuda biraz sönük geçecek gibi görünse de yine milyonların merakla beklediği filmlere sahne olacak. Buyrun hep beraber bakalım:

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Black Panther / 16 Şubat

1. Black Panther / 16 Şubat

Babasının ölümünden sonra Wakanda Kralı olan T'Challa, hakkı olan tahta sahip çıkmak için izole yaşayan ancak teknolojik açıdan ileri seviyede olan halkına geri döner. Ancak güçlü bir eski düşman yeniden ortaya çıktığında, T'Challa'nın yeterliliği, Wakanda'nın ve tüm dünyanın kaderini tehlikeye atan korkunç bir çatışmaya girince test edilir. İhanet ve tehlike ile karşı karşıya kalan genç kral, düşmanlarını yenmek, halkının güvenliğini ve yaşam biçimini korumak için müttefiklerini toplamalı ve gücünü serbest bırakmalıdır.

Kaynak

Fragman: 1 , 2

2. Tomb Raider / 16 Mart

2. Tomb Raider / 16 Mart

Babasının ortadan kaybolmasından yedi yıl sonra, 21 yaşındaki Lara küresel ticaret imparatorluğunun başına geçmeyi reddetmiştir ve üniversite dersleri alırken bir yandan da Londra'da bir bisiklet kuryesi olarak çalışmaktadır. Bir noktada babasının kayboluşunu araştırmaya başlar ve son gittiği yeri ziyaret eder: Japonya kıyılarında bir yerde bulunan gizemli bir adadaki bir mezar. Birden bire Lara kendini yalnızca keskin zihniyle, kör inançla ve inatçı ruhuyla silahlanmış bir halde, dezavantajlı bir durumda olduğu bir maceranın içinde bulur. Lara, bilinmeyene doğru yolculuk ederken kendisini sınırlarının ötesine geçirmeyi öğrenmelidir.

Kaynak

Fragman: 1

3. Pacific Rim Uprising / 11 Mayıs

3. Pacific Rim Uprising / 11 Mayıs

İlk filmde yaşananların 10 yıl sonrasında geçecek Pacific Rim Uprising‘de John Boyega, Idris Elba’nın Stacker Pentecost karakterinin oğlu Jake’e hayat veriyor. Bir zamanlar ümit vaat eden bir Jaegar pilotu olan Jake, zamanla suçluların yer altı dünyasına bulaşır. Ancak üvey kız kardeşi Mako, ona babasının izinden gidebilmesi için son bir şans daha verir ve Jake yeni Kaiju saldırılarına karşı liderliği devralır.

Kaynak

Fragman: 1

4. Ready Player One / 30 Mart

4. Ready Player One / 30 Mart

Ernie Cline'ın 2011 yılında yayınlanan aynı adlı romanından uyarlanan Ready Player One, OASIS adlı sanal gerçeklik dünyasının gerçek hayattan kaçış yolu olarak kullanıldığı distopik bir gelecekte geçiyor. Matrix ile Willy Wonka'nın buluşması olarak tanıtılan film, Wade Watts adlı gencin maceralarını anlatacak. Sefalet içinde yaşayan Wade'in hayatı, OASIS içine saklanan ilk ipucunu bulmasıyla değişecek. Çünkü bu sanal dünyanın yaratıcısı tarafından saklanan ipuçlarının tamamını bulan ilk kişi, tarif edilemez bir ödülün, OASIS'in sahibi olacak. 

Kaynak

Fragman: 1

5. The New Mutants / 13 Nisan

5. The New Mutants / 13 Nisan

Henüz yeni yeni farketmeye başladıkları süper güçlere sahip, dünyanın farklı yerlerinden gelen 5 mutant genç, gizli bir tesiste kapalı tutulmaktadır. Burada geçmiş hatalarla yüzleşecek, tekrar özgür olmak adına mücadele edeceklerdir.

Kaynak

Fragman için 👇🏻

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Avengers: Infinity War / 27 Nisan

6. Avengers: Infinity War / 27 Nisan

2008 yılında 'Iron Man' ile temelleri atılan ve o tarihten bu yana hem sinama sektörünün hem de popüler kültürün adeta başını çeken Marvel Sinematik Evreni, beyaz perdeye adım atışının onuncu senesinde, 2008'den bu yana kurduğu her şeye bir nevi final yapacak. Infinity War adı ile gelecek film, hem bütün Marvel süper kahramanlarının bir araya geldiği film olacak, hem de bütün Marvel Sinematik Evreni'nin bitip, yeni bir evrene başlangıç yapılacağı film olacak. 

Kaynak

Fragman: 1

7. Untitled Deadpool Sequel / 1 Haziran

7. Untitled Deadpool Sequel / 1 Haziran

İlk filmi büyük beğeni toplayan, Marvel çizgi romanından 20th Century Fox aracılığıyla beyazperdeye uyarlanan Deadpool’un merakla beklenen, devamı niteliğindeki ikinci filminin de yönetmen koltuğunda Tim Miller oturuyor. Deadpool karakterini tekrar Ryan Reynolds canlandıracak. İkinci filmin senaryosunda ise Paul Wernick ve Rhett Reese ikilisini tekrar görüyoruz.

Kaynak

Fragman: 1

8. Jurassic World: Fallen Kingdom / 8 Haziran

8. Jurassic World: Fallen Kingdom / 8 Haziran

Senaryosunu Colin Trevorrow’la birlikte Derek Connolly’nin yazdığı Jurassic World: Fallen Kingdom‘ın yönetmen koltuğunda ise The Impossible’la tanındıktan sonra son olarak A Monster Calls’la oldukça başarılı bir filme imza atmış J. A. Bayona oturuyor. Başrolleri ilk filmde olduğu gibi Chris Pratt ve Bryce Dallas Howard‘ın paylaştığı filmde ikiliye BD Wong, James Cromwell, Ted Levine, Justice Smith, Geraldine Chaplin, Daniella Pineda, Toby Jones, Rafe Spall ve Jeff Goldblum gibi isimler eşlik ediyor. Jurassic World: Fallen Kingdom’ın en korkunç Jurassic Park filmi olacağını  belirtelim.

Kaynak

Fragman: 1

9. Incredibles 2 / 15 Haziran

9. Incredibles 2 / 15 Haziran

Pixar ve Walt Disney iş birliğinin sevilen mahsullerinden 2005 yapımı İnanılmaz Aile filminin devam halkasında Elastigirl'e odaklanacak olan filmin yönetmen koltuğuna bir kez daha Brad Bird oturacak. İlk filmin sonunda bebek Jack-Jack'in süper güçleri sebebiyle evleri havaya uçan ailenin yeni bir eve taşınacağı ancak bir noktada Elastigirl'ün Mr. Incredible ile Jack-Jack'i evde yalnız bırakacağı biliniyor. Bakalım baba-oğul nasıl komik maceralar yaşayacak?

Kaynak

Fragman: 1

10. Ant-Man and the Wasp / 6 Temmuz

10. Ant-Man and the Wasp / 6 Temmuz

Scott Lang hem bir süper kahraman hem de bir baba olmanın zorluklarıyla boğuşmaktadır. Hayatının iki yanını da dengede tutmaya çalışan Scott hem iyi bir baba, hem de sorumluluk sahibi kahraman Ant-Man olmak için çabalarken, Hope van Dyne ve Dr. Hank Pym acil bir görevle kapısını çalarlar. Scott bir kez daha kostümünü giymeli ve The Wasp ile işbirliği yaparak geçmişindeki sırları çözmek için işe koyulmalıdır.

Kaynak

Fragman: 1

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Alita: Battle Angel / 19 Temmuz

11. Alita: Battle Angel / 19 Temmuz

26. yüzyılda geçen filmde, bir mühendisin çöplerin arasında keşfettiği bir dişi cyborgu, tamir ederek bir avcıya dönüştürmesini ve ölen kedisi Alita'nın ismini vermesini beyazperdeye taşınıyor. Suça karşı savaşmaya başlayan Alita adaletin yeni temsilcisi oluyor. Yukito Kishiro'nun manga serisinden uyarlanan filmin yönetmen koltuğunda ise Robert Rodriguez otururken, yapımcılığını ise James Cameron üstleniyor.

Kaynak

Fragman: 1

12. The Predator / 3 Ağustos

12. The Predator / 3 Ağustos

Bilim kurgu ve aksiyon severlerin heyecanla beklediği Predator serisinin 4. Devam filmi olan Predator filmin senaryosunu aynı zamanda yönetmen koltuğunda da oturan Shane Black ile Fred dekker üstlenmiş. Yapımcılığını ise John Davis’in yaptığı film hayranları tarafından heyecanla bekleniyor.

Kaynak

Fragman: 1

13. Venom / 5 Ekim

13. Venom / 5 Ekim

Venom, sadece simbiyoz hâlinde yaşayabilen, organik bir kostüme benzetilebilecek uzaylı bir canlıdır. Örümcek Adam çizgi romanında ve çizgi filminde en çok Eddie Brock ile simbiyoz hâlinde göründüğü için bu karakterle özdeşleşleştirilse de, aslında başlı başına bir yaşam formudur. Anlamı 'zehir'dir. Karakterin isminin Venom olmasının mantığı örümceğin öfkelendiğinde zehirini akıtmasıdır ve Venom'un en belirgin özelliği de öfkesidir.

Fragman: 1

14. Untitled Animated Spider-Man Project / 14 Aralık

14. Untitled Animated Spider-Man Project / 14 Aralık

Filme ilgili heniz çok bilgi yok ama bir animasyon filmi olacağı gerçek.

15. X-Men: Dark Phoenix / 2 Kasım

15. X-Men: Dark Phoenix / 2 Kasım

İnanılmaz güçler geliştirdikten sonra değişen Jean Grey, Dark Phoenix'e dönüşür. X-Men'in kendi üyelerinden biri olan Jean Grey'in hayatının dünyadaki tüm insanlardan değerli olup olmadığına karar vermesi gerekecektir.

Simon Kinberg'in yönetmenliğini üstlendiği filmin başrollerinde Sophie Turner, Jennifer Lawrence, Jessica Chastain ve James McAvoy yer almaktadır. 

Kaynak

Fragman1

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Transformers: Bumblebee / 21 Aralık

16. Transformers: Bumblebee / 21 Aralık

Bumblebee 1987 yılında sürekli kaçmakta ve saklanmaktadır. Bu süreçte güvenli liman olarak sakin bir Kaliforniya sahil kasabasına sığınmıştır. Charlie ise 18 yaşına basmak üzere olan bir genç kızdır. Bumblebee'yi harap halde gördüğünde onu tamir etmeye girişir. Amacına ulaştığında ise bu arabanın sıradan bir 'tosbağa' olmadığını keşfedecektir. Transformers serisinin en sevilen karakterlerinden Bumblebee'yi temel alan Transformers spin-off projesinin yönetmen koltuğunda Travis Knight oturuyor.

Kaynak

Fragman: 1

17. Aquaman / 21 Aralık

17. Aquaman / 21 Aralık

Arthur Curry, Atlantis sualtı krallığının mirasçısı olduğunu öğrenir. Artık halkını yönetmek ve dünyaya bir kahraman olmak için ilerlemelidir. Gerilimin ustası ünlü yönetmen James Wan'ın yönettiği filmin başrolünde Jason Momoa, Amber Heard ve usta oyuncu Willem Dafoe yer alıyor.

Kaynak

Fragman: 1

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
623
305
122
75
45
29
26
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Buğra Doğan

Şu Infinity War bir çıksın rahat ölebileceğim.4 yıl bir filmi beklemek nedir yav?

penivayz

2018 Marvel'in yılı olacak. Aquaman'i merak ediyorum çünkü William Dafoe var ve yönetmen James Wan, daha ne olabilir ki. Şu Infinty War bi çıksn artık, zate... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

transformersında bokunu cıkardılar