Görüş Bildir
Haberler
2014 Moda Renkleri

2014 Moda Renkleri

Yasin DÜLGER
08.07.2014 - 01:00 Son Güncelleme: 08.07.2014 - 01:16

2014′ün moda renkleri bu yazı dahada ısıtacak. Canlı ve solgun renkler bu yazın modası. Bir yanda fuşya, pembe tonları, açık sarı, elektrik mavisi ve turuncu gibi sıcak renkler diğer yanda ise gri, haki, su yeşili, buz mavisi gibi soğuk renkler. Siz de cilt renginize en uygun tonları seçin ve bu yaza hazırlanın.

BUZ MAVİSİ

Açık mavi tonları pastel renkler modası ile son yıllarda hayatımıza tekrar girdi. Her ten rengine gitmeyen bu tonları bu rengi denediklerinde solgun gözükmeyenler tercih etmeli. Hele bir de mavi renkli gözleriniz varsa ve bu rengi kendinize yakıştırıyorsanız, bu yaz mavilere bürünün. Buz mavisini beyaz pantolonlarla ya da renkli şortlarla kombinleyebilirsiniz. Abiye elbiselerde de bu rengi tercih edip çaba sarf etmeden şık ve sofistike görünebilirsiniz.

LAVANTA RENGİ

Lavanta rengi ise esmer tenliler için mükemmel bir tercih. Eğer ten ve saç renginiz koyu ise beyaz ve soğuk renkler sizin en yakın dostunuz. Bu yaz buz mavisi, lavanta rengi ve daha bir çok soğuk tonları denemelisiniz. Lavanta rengi de bu yıl moda olan ve uzun süre moda olmaya devam edecek gibi gözüken renklerden. Bu yaz bir kaç lavanta rengi parçaya yatırım yapmak gerekli.

Kaynak: http://www.kombinle.net/2014-moda-ren...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın