Görüş Bildir
Haberler
'200 Liracık' Tarife Başladı, Vatandaş Köprü Yerine Feribota Yöneldi...

etiket '200 Liracık' Tarife Başladı, Vatandaş Köprü Yerine Feribota Yöneldi...

1915 Çanakkale Köprüsü'nde bir haftalık ücretsiz geçiş süresi sona erdi. Köprüden '200 Liracık' vererek geçmek istemeyen vatandaşlar daha ucuz olan feribota yöneldi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılışında yaptığı konuşmada geçişlerin 1 hafta ücretsiz olacağını söylemişti. 1 haftalık süre dün gece saat 00.00 itibarıyla sona erdi. 

Köprünün '200 liracık' olarak duyurulan tarifeye geçmesiyle birlikte vatandaşların boğaz geçişlerinde feribotlara yöneldiği görüldü.

ANKA'nın aktardığına göre Çanakkale Feribot İskelesi'nde sabah saatlerinde kuyruklar oluşmaya başladı. 📹

Vatandaşlar, 1915 Çanakkale Köprüsü'nden araçlarıyla geçişleri için 200 TL öderken, feribot geçişlerinde 95 TL ücret ödüyor.

Vatandaşlar, 1915 Çanakkale Köprüsü'nden araçlarıyla geçişleri için 200 TL öderken, feribot geçişlerinde 95 TL ücret ödüyor.

Ayrıca bakınız 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
133
57
37
17
9
4
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kzlt

O yuvarlak hesap 200 liracık dedi ama dur yolcu 272.50 liracık.

Mehmet

Aracın yakıt masrafı da var.

DoctorWhat

komik olan bunu geçen çomar amcama açıklamaya çalıştığımda "feribot daha pahalı, köprüye giderler" diye savunmaya çalışmasıydı. Yaşlı ayrımcılığına karşıyım ... Devamını Gör

Rahmi Gencal

Amcası çomar olan çomar yeğen demekki sizde ailecek çomarlik var.nathan neguzel cevap vermiş çomar amcan köprüye çomar olan sende feribota bin olsun bitsin..... Devamını Gör

Berk

Köprüden sonra otoyola da para ödeniyor onu da eklemek lazım aslında 278 tl geçiş.