Görüş Bildir
Haberler
20 Kasım Resmi Gazete Kararları: UNESCO Temsilcisi Değişti, Dört Üniversiteye Rektör Atandı

20 Kasım Resmi Gazete Kararları: UNESCO Temsilcisi Değişti, Dört Üniversiteye Rektör Atandı

Dün akşam internetin en fazla konuşulan konusu Resmi Gazete oldu. Eski Merkez Bankası Başkanı ve İYİ Parti Milletvekili Durmuş Yılmaz, “Ben sizleri bugün cuma dolayısıyla bu gece saat 00.00’dan sonra teyakkuza davet ediyorum. Resmi Gazete'yi takip etmenizi tavsiye ediyorum. Bu gece bir şey olabilir. Olduğu zaman da Türk lirasının üzerinde nasıl daha fazla bir sıkıntının geleceğini görürsünüz” açıklaması sonrasında tüm Türkiye Resmi Gazete’nin yayınlanmasını bekledi ancak erişim sorunları yaşandığı için Resmi Gazete’ye uzun süre ulaşılmadı. İşte 20 Kasım Resmi Gazete’de yayınlanan kararlar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

İYİ Parti Milletvekili Durmuş Yılmaz’ın açıklamaları sonrasında herkes Resmi Gazete’nin yayınlanmasını bekledi. Uzmanlar, Hazine Bakanı Lütfü Elvan’ın görevden alınacağını tahmininde bulunuyordu. Ancak beklenen olmadı. İşte 20 Kasım Resmi Gazete kararları…

UNESCO Daimi Temsilcisi Değişti

UNESCO Daimi Temsilcisi Değişti

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Teşkilatı (UNESCO) Türkiye Daimi Temsilciliği Özel Temsilcisi Ahmet Altay Cengizer görevlerinden alındı. Cengizer'in yerine UNESCO'da Türkiye Daimi Temsilciliği görevine ise Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. Gülnur Aybet getirildi.

Dört Üniversiteye Yeni Rektör

Dört Üniversiteye Yeni Rektör

Ege Üniversitesi, İstanbul Atlas Üniversitesi, Türk-Japon Bilim ve Üniversitesi ile Uşak Üniversitesi'ne rektör ataması yapıldı.

Ege Üniversitesi Rektörlüğü'ne Prof. Dr. Necdet Budak, İstanbul Atlas Üniversitesi Rektörlüğü'ne Prof. Dr. Mustafa Küçük, Türk-Japon Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörlüğü'ne Prof. Dr. Bekir Sami Yılbaş, Uşak Üniversitesi Rektörlüğü'ne Prof. Dr. Ekrem Savaş atandı.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın