Görüş Bildir
Haberler
16 GB iPhone Modelleri Tarihe Karışıyor

16 GB iPhone Modelleri Tarihe Karışıyor

ATKN
25.05.2015 - 10:03
imore.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Apple’a yakın kaynaklar tarafından yeni iPhone modelleriyle ilgili paylaşılan bilgiler, 16 GB iPhone modellerinin tarihe karışacağını ortaya çıkardı.

Merakla beklenen yeni amiral gemisi akıllı telefonları iPhone 6 ve iPhone 6 Plus’ı geçtiğimiz yıl piyasaya süren Amerikalı teknoloji devi Apple, bu telefonlarında 32 GB dahili hafızalı versiyonlara yer vermeyerek kullanıcıları şaşırtmıştı. iPhone 6 ve iPhone 6 Plus’ı 16, 64 ve 128 GB’lık versiyonlarla piyasaya süren Apple yeni amiral gemisi telefonlarında 32 GB’lık versiyonu es geçmiş olsa da, bundan sonraki modellerde 16 GB’lık versiyonlara yer vermeyecek gibi görünüyor.

Apple’a yakın kaynaklar tarafından paylaşılan yeni bilgiler, 16 GB iPhone modellerinin çok yakında tarihe karışabileceğini ortaya çıkardı. Yeni iPhone modelleri için oldukça yetersiz görülen 16 GB dahili hafızalı versiyonların bu yıldan itibaren yeni iPhone modellerinde kullanılmayacağı ve firmanın bunun yerine en düşük versiyonlarda 32 GB dahili hafızaya yer vereceği söyleniyor.

Önümüzdeki aylarda piyasaya sürülmesi beklenen iPhone 6S ve iPhone 6S Plus’ın dahili hafıza kapasiteleriyle ilgili ortaya çıkan bu yeni detayların yanı sıra ortaya çıkan bilgiler, yeni modellerin 2 GB RAM’e sahip olacağı yönündeki iddiaları daha da güçlendirdi. Yeni iPhone modellerinde yer verileceğine kesin gözüyle bakılan bir yeni teknoloji de, halihazırda Apple Watch ve Retina MacBook’ta kullanılan Force Touch teknolojisi olacak.

Donanım Günlüğü

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
3
1
0
0
0
0