Görüş Bildir
Haberler
15 Ekim Koronavirüs Tablosu Açıklandı! İşte Güncel Vaka Sayısı...

15 Ekim Koronavirüs Tablosu Açıklandı! İşte Güncel Vaka Sayısı...

Müge Kakşi
15.10.2021 - 22:13

Koronavirüs salgını tüm dünyayı etkisi altına alırken yapılan aşı çalışmalarıyla bir çok ülke normalleşme aşamasına geçmeye başladı. Ülkemizde de aşı çalışmalarının hızla devam etmesi ve en son yapılan tam kapanmayla beraber vaka artışının kontrol altına alınmasıyla birlikte düşüş sürüyordu. Fakat son zamanlarda paylaşılan koronavirüs tablolarında vaka sayılarında yükseliş görüldü. İşte 15 Ekim günlük vaka sayısı ve koronavirüs tablosu...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Türkiye Günlük Korona Tablosu'nu açıkladı. Türkiye'de son 24 saatte 363 bin 536 Kovid-19 testi yapıldı, 30 bin 694 kişinin testi pozitif çıktı, 181 kişi yaşamını yitirdi.

15 Ekim Koronavirüs Tablosu

15 Ekim Koronavirüs Tablosu

Aşının önemine vurgu yapan Bakan Koca, 'Aşısı bulunmuş bir bulaşıcı hastalıkla mücadele ettiğimizi unutmayın. Biraz zamana ve tam doz aşılanma oranının artmasına ihtiyacımız var. Bu gerçek yeterince büyük bir moral kaynağıdır. Salgınlara yol açan birçok hastalık yaygın aşıyla ortadan kalktı.' ifadelerini kullandı. Öte yandan %75 aşılama oranına ulaşan Ardahan ve Antalya mavi kategoriye yükseldi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın