Görüş Bildir
Haberler
15 Bin Sözleşmeli Öğretmen Mülakat Yerleri Ne Zaman Belli Olacak? MEB Öğretmen Atama Takvimi Belli Oldu

15 Bin Sözleşmeli Öğretmen Mülakat Yerleri Ne Zaman Belli Olacak? MEB Öğretmen Atama Takvimi Belli Oldu

Milli Eğitim Bakanlığı, 15 bin öğretmen ataması yapılacağını duyurmuştu. Geçtiğimiz günlerde yapılan 20 bin öğretmen atamasına ek olarak yapılacak öğretmen atamaları için takvimde yayınlandı. Öğretmen adayları, ‘öğretmen ataması ne zaman yapılacak?’ sorusuna cevap arıyor. Milli Eğitim Bakanlığı’nın yayınladığı öğretmen takvimine göre, sözlü sınav (mülakat) yerleri de belli olacak. Peki, 15 bin öğretmen ataması ne zaman yapılacak? 15 bin öğretmen branşları belli oldu mu? İşte MEB öğretmen atama takvimi…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Milli Eğitim Bakanlığı’nın yapacağı öğretmen atama takvimi yakından takip ediliyor. Milli Eğitim Bakanlığı, yıl sonuna kadar 15 bin sözleşmeli öğretmen atanacağını duyurdu. Öğretmen atamaları için ön başvuru ve sözlü sınav için tercihler 27 Eylül’de başlayacak. İşte MEB öğretmen atama takvimi…

15 BİN ÖĞRETMEN ATAMASI NE ZAMAN YAPILACAK?

Milli Eğitim Bakanlığı’nın yaptığı öğretmen atama takvimine göre, sözlü sınav başvuruları 27 Eylül’de başlayacak ve 8 Ekim tarihinde sona erecek.

15 bin ek öğretmen ataması için sözlü sınavlar 12-27 Kasım tarihleri arasında yapılacak. Sözlü sınav sonuçları ise 27 Kasım tarihinde açıklanacak.

Öğretmen ataması tercihleri 21 Ocak 2022-26 Ocak 2022 tarihleri arasında gerçekleşecek. Adaylar tercih sonuçlarını 31 Ocak 2022'de öğrenebilecek.

15 BİN ÖĞRETMEN ATAMASI BRANŞLARI BELLİ OLDU MU?

15 bin öğretmen atama boş kontenjan ve branş dağılımı henüz belli olmadı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın