Görüş Bildir
Haberler
14 Yaşındaki Kız Çocuk 11. Kattan Şüpheli Şekilde Düşerek Öldü

14 Yaşındaki Kız Çocuk 11. Kattan Şüpheli Şekilde Düşerek Öldü

İstanbul'un Şişli ilçesinde 14 yaşındaki kız çocuğu, 11. kattaki dairelerinin penceresinden şüpheli şekilde aşağıya düşerek yaşamını yitirdi. Hayatını kaybeden çocuğun ölümü sonrası polis ekipleri, olayın kaza mı yoksa intihar mı olduğunu araştırmak üzere soruşturma başlattı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kaza mı yoksa intihar mı?

Kaza mı yoksa intihar mı?

İstanbul Şişli'de iddiaya göre, 14 yaşındaki kız çocuk evlerinin penceresinden şüpheli şekilde düşerek yaşamını yitirdi.

Dün saat 19.30 sıralarında meydana gelen olaya göre, Avukat Kemal Bayrak ve Bahar Duman Bayram’ın 14 yaşındaki kızları Hayrunnisa Bayrak, 11. kattaki dairelerinde henüz bilinmeyen bir nedenle aşağıya düştü. Metrelerce yükseklikten aşağıya düşen Hayrunnisa, ağır şekilde yaralandı.

Yaralı çocuk ambulansla Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ameliyata alınan çocuk, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Çocuğun cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu Başkanlığı morguna kaldırıldı. Olayın ardından başlatılan incelemenin ardından hem dairede hem de çocuğun düştüğü noktada toplanan deliller emniyete götürüldü. Çocuğun kazayla mı yoksa intihar sonucu mu düştüğünün araştırıldığı öğrenildi.

'Ablasının yüzüne bakmış ve aşağıya düşmüş'

'Ablasının yüzüne bakmış ve aşağıya düşmüş'

Ölen kız çocuğun dayısı Hasan Bayrak konuya ilişkin, “Evde herhangi bir sıkıntı yoktu. Okuldan geliyor, üstünü çıkarıyor ve pijamalarını giyiyor. Evde banyo yapacağını söylemiş. Bakıyor ki banyoda arıza var o yüzden yapamıyor ve babamı arayayım demiş. Annesi de ‘baban adliyede arama’ diyor. O da ‘tamam akşamı bekleyeceğim babam gelince tamir etsin öyle girerim’ diyor. Ailesiyle, kız kardeşleriyle sohbet etmiş konuşmuşlar, şakalaşmışlar. Herhangi bir sıkıntı yokmuş. Çünkü kendisi neşe dolu bir kızdı. Sonradan ne okuduysa birden ablasının yüzüne bakmış ve aşağıya düşmüş. Sonra ambulans gelmiş hastaneye kaldırılmış. Daha sonrası olay yeri inceleme gelmiş” dedi.

'Hastaneye gittiğinde nabzı çok düşüktü, daha ölmemişti' diyen dayı Bayrak, 'Yerde görenler ne bir kan ne de başka bir şey görmüş. Sanki düşmemiş yerde yatıyor gibiymiş. Hastanede vefat ediyor ve Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılıyor. Babasına sonradan bildirmişler, duyunca caminin oradan koşarak gelmiş. Babasının isteği üzerine Adli Tıp Kurumuna gönderildi” ifadelerini kullandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
72
23
3
3
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Turkish Rap

Son zamanların en çok şüpheli ölümleri düşme ile oluyor. anlatılan olay doğruysa (bana kalırsa çok saçma) telefonuna bakılması şart. giden geri gelmiyor ama ... Devamını Gör

yengegeldikmi

Okuduklarıma göre gayet mutlu, ailesi ile sorunları yok. Ölmeden önce bile ailesi ile sohbet halinde. Gülücükler şakalar vs. Ama eksik bir şey var. İntihar e... Devamını Gör

Intihar eden tek bir kişinin arkasından şunu duymadım, hiçbir sorunu yoktu, intihar edecek biri değildi. Birçok dinde günah diye işte eskiden de intihar eden... Devamını Gör

Dami

14 yaşında kocaman kız bakarken düşmüş olamaz bence de bi şey var keşke hiç yaşanmasaymış üzüldüm :(