Görüş Bildir
Haberler
14 Şubat'ta Sorun Yalnızlıksa Çözüm MyMacchiato!

14 Şubat'ta Sorun Yalnızlıksa Çözüm MyMacchiato!

Mymacchiato
03.01.2014 - 15:02 Son Güncelleme: 03.01.2014 - 15:54

14 Şubat’ta Sorun Yalnızlıksa Çözüm MyMacchiato!

Sevgililer gününden önce Mymacchiato'ya üye olarak, hayatınızda yeni bir

sayfa açabilirsiniz. Hayat hızla akıp giderken özel hayatınızda aradığınız mutluluğu tesadüflere bırakmayın. Yoğunluktan kafamı kaşıyacak vaktim yok diyorsanız Mymacchiato’nun hizmetlerinden yararlanabilirsiniz,

Tanıştırma Servisi: Mymacchiato, evlilik yolunda ciddi bir ilişki

arayan; eğitimli, kariyer sahibi kişilere eş bulma ve ilişki danışmanlık

hizmeti vermektedir. Ekibimiz, bekar üyelerinin akşam yemeği rezervasyonlarında tanışmalarına aracılık eder.

Online/Yüzyüze İlişki Koçluğu: İlişki koçlarımızla bir araya gelerek ilişkinizde ya da özel hayatınızda yaşadığınız problemleri yüzyüze çözümleyebilirsiniz.

Sosyal Hayat Rehberlik Hizmeti: Zevkinize hitap eden aktiviteler bulamıyorsanız, yeni insanlarla tanışmak size zor geliyorsa, sosyal yanınızda eksiklik görüyorsanız, zamanı verimli kullanamamaktan şikayetçiyseniz, bu işe beraber kafa yoruyoruz, doğru zamanda doğru yerde olmanızı ve günlerinizi dolu dolu geçirmenizi sağlıyoruz.

Platonik Servis: Ondan hoşlanıyorsunuz ancak o sizin farkınızda değil mi? Sadece adını mı biliyorsunuz ya da çalıştığı şirketi.. Onun hakkında bildiklerinizi bize anlatın, sizin adınıza ona ulaşalım, merak ettiklerinizi soralım, bekar ise sizinle buluşmasını sağlayalım.

Mymacchiato Ajanda: Ajanda; şehirde olup bitenden haberdar olmanız, sevdiğiniz aktiviteleri kaçırmamanız, hobilerinizde size eşlik edebilecek, sizinle aynı zevklere sahip kişilerle bir araya gelmeniz için özel olarak tasarlandı. Konser, gezi, tiyatro, trekking, tatil, workshop,sergi… Etkinliklere tıklayın, kimlerin katılacağını görün, dahil olmak istediğiniz aktivitelere isminizi kaydedin. Dilerseniz kendi programınızı yapın, istediğiniz kişileri davet edin!

Detaylı bilgi için;

info@mymacchiato.com

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın