Görüş Bildir
Haberler
On Numara Sonuçları Açıklandı! İşte 14 Mart On Numara Sonuç Sorgulama Sayfası ve Kazandıran Numaralar...

On Numara Sonuçları Açıklandı! İşte 14 Mart On Numara Sonuç Sorgulama Sayfası ve Kazandıran Numaralar...

Müge Kakşi
14.03.2022 - 20:23 Son Güncelleme: 14.03.2022 - 22:07

Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen On Numara'da haftanın ilk çekilişi gerçekleşti. 14 Mart saat 20:00'de canlı olarak gerçekleştirilen On Numara çekilişi sonuçları Milli Piyango İdaresi'nin resmi web sitesi üzerinden paylaşıyor. Binlerce şans oyunu sever On Numara çekilişinin sonuçlarını araştırıyor. Peki 14 Mart On Numara çekilişi sonuçları açıklandı mı? On Numara'da kazandıran numaralar ne oldu? İşte soruların cevapları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şans oyunu severler tarafından heyecanla beklenen On Numara çekiliş sonuçları belli oldu. Milli Piyango İdaresi'nin düzenlediği haftanın ilk çekilişi saat 20:00'de gerçekleşti. On Numara'da on bilen şanslı kişi büyük ikramiyeyi evine götüyor. Peki On Numara'da kazandıran numaralar ne oldu. İşte On Numara çekilişi sonuç sayfası ve kazandıran numaralar...

14 Mart On Numara Sonuçları Açıklandı mı?

14 Mart On Numara Sonuçları Açıklandı mı?

Milli Piyango tarafından haftanın ilk On Numara çekilişi bugün saat 20:00'de açıklandı. On Numara sonuçlarının açıklanmasının ardıdan kazandıran numaralar Milli Piyango'nun resmi web sitesinde yayınlandı. 14 Mart On Numara çekilişi sonuçları açıklandığında sonuçlara ulaşmak için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz veya sayfamızdan On Numara sonuç tablosuna bakabilirsiniz.

ON Numara Çekiliş Sonuçları | Milli Piyango

14 Mart On Numara Çekilişi Sonuç Sayfası

14 Mart On Numara Çekilişi Sonuç Sayfası

On Numara Sonuçları İçin Tıklayın...

On Numara Nasıl Oynanır?

On Numara Nasıl Oynanır?

On Numara'da, oyun kuponlarının üzerindeki her bir kolonda yer alan 1 ile 80 arasındaki numaralardan, çekilişle belirlenecek olan 22 adet numaradan; 10, 9, 8, 7 ve 6 numarayı doğru tahmin edenler ile hiçbir numarayı doğru tahmin edemeyenler ikramiyeye hak kazanmaktadır.

İştirakçiler, her bir kolonda, on adet numara işaretleyerek oyuna katılabilmektedir. Oyuna istenilen sayıda kolonla katılmak mümkündür. Çoklu çekiliş işaretlemek suretiyle aynı numaralar 2, 3 ve 4 çekiliş için de oynanabilir. On Numara oyununa sen-seç ile de katılmak olanaklıdır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın