Görüş Bildir
Haberler
TV
12-18 Eylül Haftasında Star TV'de Bizleri Hangi Filmler Bekliyor?

12-18 Eylül Haftasında Star TV'de Bizleri Hangi Filmler Bekliyor?

Ma Belle
12.09.2022 - 10:11

Sinema filmlerini seyirciyle ilk kez buluşturma konusunda başarılı bir kanal olan Star TV'de sadece yabancı değil, yerli filmler de yayınlanıyor. Bu hafta bizi hangi filmler bekliyor, gelin hep birlikte bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Playmobil

Playmobil

Lino DiSalvo'nun yönetmen koltuğunda olduğu Playmobil animasyon filmi, Playmobil evreninde kaybolan kız kardeşini aramak için çeşitli maceralara atılan  Marla'yı anlatıyor. Bu eğlenceye 12 Eylül Pazartesi akşamı 19.00'da ortak oluyoruz!

Derin Sular (Deep Water)

Derin Sular (Deep Water)

Patricia Highsmith'in aynı adlı romanından uyarlanan Derin Sular filminde Vic, evliliğinin bitmemesi için eşinin başkalarıyla görüşmesini kabullenir. Fakat kendisine hakim olamayan Vic, eşinin ilişkide olduğu erkeği öldürür ve olaylar burada başlar. Bu olaylar zincirinin perde arkasını 12 Eylül Pazartesi saat 21.00'de izleyebilirsiniz. Hem de TV'de ilk kez!

Delisin

Delisin

70'ler döneminden en güzel filmlerden biri olan Delisin filminde, Yunus Efendi'nin mirasını gayri-resmi oğlu olan Ferit'e bırakmak ister. Tüm mal varlığını tahvil edip senete çevirir ama yerini kimseye söyleyemeden vefat eder. Ferit, bu esnada bir fotoğrafçının yanında çalışmaya başlar ve ardından mirasın peşine düşer. Tabi gönül ferman dinlemez, amcasının kızı Alev ile tanışır ve birbirlerine aşık olurlar. Eski günleri yad etmek isteyenleri 13 Eylül Salı günü 19.00'da ekran başına bekliyoruz!

Ava

Ava

Ava, gizli bir operasyon organizasyonu için çalışan bir suikastçıdır. İşi tehlikeli bir şekilde ters gittiğinde, hayatta kalmak için savaşmak zorunda kalır. Aksiyon dolu dakikalara sizi 13 Eylül Salı günü saat 20.45'te Star TV'de bekliyoruz!

Ah Nerede

Ah Nerede

Ferit, Murat ve Ömer adlı üç kardeşten Ferit,  Zehra'ya aşık olur fakat küçük bir sorun vardır, Ferit'in diğer sevgilileri ve nişanlısı... Bu nostaljik romantik komedi filmini 14 Eylül Çarşamba günü izleyebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Belalı Karakol (Copshop)

Belalı Karakol (Copshop)

Ölümcül bir suikastçıdan kaçan kurnaz bir dolandırıcı, bir kasabadaki polis karakolunda saklanmak için bir plan yapar. Fakat bu esnada olaya katil ve tetikçi de dahil olur. Gerilim ve aksiyon dolu bu filmi TV'de ilk kez 14 Eylül Çarşamba günü 20.45'te izlemeye hazır mısınız?

Hayat Sevince Güzel

Hayat Sevince Güzel

Genç mi genç, tatlı mı tatlı bir kız olan Ayşe, anne ve babasının ölümünün ardından teyzesine taşınır ve sıcakkanlı olduğu için herkes tarafından sevilir. Büyük bir kaza geçirir ve hayata küser. Kasaba halkı tedavi olması için ellerinden geleni yaparlar. Dram dolu olmasına rağmen yüzümüzü güldürmeyi başaran bu filmi 16 Eylül Cuma günü 19.00'da izleyebilirsiniz.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın