Görüş Bildir
Haberler
11 Mayıs Boğa Burcunda Yeni Ay: Kendin İçin Ne Kadar Emek Verebilirsin?

11 Mayıs Boğa Burcunda Yeni Ay: Kendin İçin Ne Kadar Emek Verebilirsin?

zeynepanlatsin
10.05.2021 - 13:44

11 Mayıs’ta Boğa burcunda yeni olanı inşa etmek için müthiş ilham verici, yeni ve güçlü başlangıçları destekleyici, kendimiz için attığımız her adımı sabırla inşa edersek yapılandırmaya söz verici bir Yeni Ay mevcut. Burada bizden istediği ise sabır ve sorumluluk, yani emek yoksa yemek de yok.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İçinde bulunduğumuz her ortam, uzun süre yaşadığımızda bize güvenli ve en huzurlusuymuş gibi gelir, değiştirmeyi düşünmez, yenilik yapmayı aklımızdan geçirmeyiz.

Oysa fark etmediğimiz bir sürü şey vardır, o düzen artık bizi hak ediyor mudur mesela? Kendi keyfimizi ön plana ne kadar alıyoruz ya da içinde gerçekten huzurlu muyuz? Sadece tutkuyla saplanıp kaldığımız için mi bu güvenli alanı korumaya çalışıyoruz, yeni olanın hiç yeri yok mu?

Bu Boğa Yeni Ayı bize artık “kendi değerini ver” demekte, alacağımız her karar kendimize ne kadar değer verdiğimizi de ortaya koyacak.

Kendimiz için bir adım atmak, kendimiz için bir başlangıç yapmak, bize en çok keyif ve huzur sağlayacak olanı inşa etmek için sorgusuzca emek vermek ve vazgeçmeden sabretmeyi bilmek, bu yeni ayın anahtarları. Umudu gökten beklemek yersiz, bu kez kendimiz için bir şeyler yapacak olan da kendi değerimizi verecek olan da biziz. Bu bir ilişkiyse de böyle, işse de yaşam alanıysa da. Yeni olanda kendi keyfimizin kollayıcısı yine kendimiziz. Yani boş oturmak yok, emek var, sabır var, heves var, iyi olacağına inanmak var heybede.

Yeni ay anının yükseleni Yay, şans noktası tam yükselen üzerinde, yöneticisi Jüpiter ise Kova burcunun son derecesinde, güçlü bir destek, geleceği inşa etmek için bugün umudu da çabayı da yüksek tutuyor.

Satürn Uranüs karesi aktif, gerekirse eskiyi yıkmaktan korkma, konforun yeni olandan gelebileceği ihtimalini de unutma demekte. Pluto yeni ay noktasına güçlü bir destek vermekten de geri kalmıyor, sen dönüşüme gönüllüysen kumun da küreğin de önünde, kendi kaleni kendin inşa edeceksen deniz benden güç senden demekte.

Emek verenin karşılığını fazlasıyla alacağı, geç olsa da güç olmayacağı, umudun başucu kitabı olduğu, gerisinin bizim yaratıcılığımıza kaldığı destekli bir yeni ay bu.

Bu yeniayda kendi değerini ver, kendin için başla, emek verdiğin her şeye sahip olabilirsin, yeter ki sabretmeyi bil.

Boğa yeni ayının minik öyküsü @zeynepanlatsin hesabında! Gökyüzünde bizi bekleyen tüm özel günler için takipte kal!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
13
7
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
hi

Burçlara inanmıyorum