Görüş Bildir
Haberler
10 Yıl Geçmesine Rağmen Dün Gibi Hatırlayacağınız 2008 Yılında Bağımlısı Olduğumuz Efsane Diziler

10 Yıl Geçmesine Rağmen Dün Gibi Hatırlayacağınız 2008 Yılında Bağımlısı Olduğumuz Efsane Diziler

Zaman çok çabuk geçiyor. 2018 yılına girdiğimiz şu günlerde 10 yıl geriye gidip 2008 yılında ilk kez yayınlanmaya başlayan hangi diziler varmış hatırlamaya ne dersiniz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Akasya Durağı

Taksi durağında geçen olayların anlatıldığı Zeki Alasya, Cezmi Baskın, Levent Ülgen, Evin Esen, Suat Sungur gibi birçok başarılı oyuncunun rol aldığı dizi her hafta ekranlarımıza misafir oldu. Tam 5 sezon devam eden dizinin tekrarları hala büyük küçük herkes tarafından izleniyor.

2. Benim Annem Bir Melek

Her anne gibi iki çoğunun üzerine titreyen ‘’Bostancılı Neriman’’ bizi her hafta kahkaha krizine soktu. Oya Başar, Tarık Ünlüoğlu, Ali Sunal, Dolunay Soysert, Şehsuvar Aktaş ve Ayçin İnci gibi isimleri buluşturan dizi 3 sezon boyunca ekranda en çok izlenen diziler arasında yer aldı.

3. Aşk- Memnu

Türk televizyon tarihinin en çok ses getiren dizilerinden biri olan Aşk-ı Memnu’nun üzerinden de tam 10 yıl geçti. 2 Sezon boyunca her hafta Perşembe akşamları ekrana gelen dizide Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Selçuk Yöntem, Hazal Kaya, Nebahat Çehre, Zerrin Tekindor ve Nur Fettahoğlu'nun başarılı oyunculukları günlerce konuşuldu.

4. Adanalı

2008 yılının en iyi aksiyon ve polisiye dizisi denince akla tek gelen dizi ‘’Adanalı’’ desek abartmış olmayız. Oktay Kaynarca, Mehmet Akif Alakurt, Seranay Sarıkaya, Selin Demiratar, Çağkan Çulha ve Eda Özerkan gibi başarılı isimler tam 3 sezon boyunca evlerimize misafir oldu.

5. Unutma Beni

Günlük diziler arasında son yılların en çok izlenen dizilerinden biri olan ‘’Unutma Beni’’ dizisi de 2008 yılında hayatımıza girdi. Diğer birçok günlük dizi gibi Ankara'da çekilen dizi 8 sezon boyunca toplam 1702 bölüm devam ederek 2016 yılında final yaptı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir Erkek Bir Kadın

2008 yılında 45 dakikalık bölümleri ile ‘’Bir Kadın Bir Erkek’’ tadımlık komedi dizilerimizden biri oldu. Demet Evgar ve Emre Karayel’in bizi kahkaha krizine soktuğu dizi, tam 8 sezon boyunca pek çok kanalda ekrana geldi.

7. Yol Arkadaşım

2008 yılında tadı damaklarda kalan bir diğer dizi ise; senaryosunu Çağan Irmak’ın kaleme aldığı ‘’Yol Arkadaşım’’ isimli dizi oldu. Özge Özberk, Polat Bilgin, Sinan Tuzcu, Goncagül Sunar gibi isimleri buluşturan dizi toplam 41 bölüm ekrana gelmesine rağmen hikayesi ile herkesi mest etmeyi başarmıştı.

8. Küçük Kadınlar

2008 yılında izlerken adeta içimizi parçalayan, saç baş yolduran, herkesi ekrana kilitleyen bir diğer dizi de ‘’Küçük Kadınlar’’ oldu. Beş kız kardeşin hikayesinin anlatıldığı dizide Özge Borak, Hande Soral, Fulya Zenginer, Elit İşcan, Selin Ilgar ve Kıvanç Kasabalı gibi isimler rol aldı.

9. Canım Ailem

2008 yılının en sıcak dizilerinden birisi de hiç kuşkusuz ‘’Canım Ailem’’ dizisiydi. Uğur Yücel, Ezgi Mola, Ozan Güven, Şebnem Bozoklu, Funda Eryiğit ve İlker Aksum gibi isimleri bir araya getiren dizi 2 sezon boyunca sıcak hikayesi ile herkesi içinde aldı.

10. Dolu Dizgin Yıllar

Gençlik dizisi sevenlerin 2008 yılındaki favorisi ‘’Dolu Dizgin Yıllar’’ oldu. Osman Sınav’ın yönettiği dizinin başrolünde oğlu Yusuf Ömer Sınav, Selen Seyven, Arda Kural ve Erdal Cindoruk gibi isimler yer almıştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Gece Gündüz

2008 yılında sabırsızlıkla beklediğimiz bir diğer dizi ise; polisiye dizi ‘’Gece Gündüz’’ oldu.. Sarp Leventoğlu, İpek Özkök, Settar Tanrıöğen, Damla Sönmez, Bülent Şakrak ve Ushan Çakır’ın rol aldığı dizi herkesin beğenisini kazanmıştı.

12. Yalancı Romantik

2008 yılında da sitcom dizileri en çok tercih ettiğimiz yapımların başında yer aldı. Hakan Yılmaz, Ebru Cündübeyoğlu, Asuman Dabak, Yalçın Menteş ve Necmi Yapıcı gibi isimleri buluşturan, Birol Güven imzalı dizi oldukça ilgi çekmişti.

Günümüzde olduğu gibi 2008 yılında da birçok dizi erken finalden kaçamayarak yayından kaldırıldı. Ahmet Kural ve Selin Demirtar’ı buluşturan ‘’Gazi’’ isimli dizi 14 bölüm ekranda kalabildi.

Saruhan Hünel ve Başak Parlak’ın rol aldığı ''Serçe'' dizisi sadece 8 bölüm yayınlanabildi.

Serenay Sarıkaya ve Kaan Urgancıoğlu’nun ''Limon Ağacı'' dizisi 10. bölümü ile yayından kaldırıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Feridun Düzağaç ve Şevval Sam’ı buluşturan ''Derman'' dizisi 8. bölümü ile ekrana veda etti.

Kaldırılan diğer diziler ise şöyle, 

Hepimiz Birimiz İçin ,Gece Sesleri, Aşk Yakar, Ece, Cennetin Çocukları, Elif, Kayıp Prenses ,Mert ile Gert, Cesaretin Var Mı Aşka ?,Ay Işığı, Son Bahar, Peri Masalı, Düğün Şarkıcısı, Pulsar ve Kalpsiz Adam.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
127
30
29
18
12
11
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
sevda kuşu

Aklımda kalan yalnızca Aşk-ı Memnu olmuş :))

Pasif Kullanıcı

Doktorları unutmuşsunuz

Demir Demirgil

Ah ahhh, aklıma Unutma Beni 1346. bölüm geldi şimdi.