Görüş Bildir
Haberler
10 Soruluk Seviyorum/Sevmiyorum Testine Göre Hayatında Önemli Olan İki Şeyi Söylüyoruz!

10 Soruluk Seviyorum/Sevmiyorum Testine Göre Hayatında Önemli Olan İki Şeyi Söylüyoruz!

Hepimizin hayatındaki öncelikler farklılık gösterebilir. Sevdiğin ve sevmediğin şeylere göre senin hayatında önem verdiğin şey ne?

Hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Etrafının gerekli/gereksiz çok insanla dolu olmasını...?

2. Birine kendini açıklamak zorunda kalmayı...?

3. Peki özlem duygusunu...?

4. Sorumluluk almamayı...?

5. Birini düşünmeden yaşayabilmeyi...?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sözü geçen biri olmayı...?

7. Tanımadığın kişilerin olduğu bir ortamda bulunmayı...?

8. Sevdiğin için birine katlanmak zorunda olmayı...?

9. İstediğin bir şeye ulaşmak için çaba harcamayı...?

10. Son olarak birinin seni övmesini...?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aile ve kariyerin...

Senin hayatındaki önemli iki kavram aile ve kariyer... Sen ailenin şans olduğunu düşünen birisin. Senin için her zaman yanında olacağını bildiğin ve en kötü gününde de en güzel gününde de seninle olacağını bildiğin kişilerin varlığı önemli. Aranızdaki bağ çok güçlü. Onlara karşı hissettiklerin ve onların sana karşı yaklaşımı oldukça değerli. Yani hayatında ne olursa olsun kendini her zaman ailenin yanında buluyorsun. Onlardan enerji buluyor ve kendini onların yanında iyi hissediyorsun. Başkalarının yanında ailenin yanındaki rahatlığı bulamıyorsun. Senin için güvende hissetmek oldukça önemli ve hayatında gerçekten güvende hissettiğin tek yer ailenin yanı. Aynı şekilde ikinci önemli şey ise kariyerin... Hayatında her ne yapıyorsan kendin için yapıyorsun. Kendine kattığın her şeyin bir gün işine yarayacağını biliyorsun. Gelişmek, bazı konularda iyi olmak, her şey hakkında da fikir sahibi olmak senin için önemli. Hayatını bu iki temel üzerine ilerletirken geri de kalan her şeyin zaman olacağını biliyorsun. Yani hayatında her zaman manevi şeylere değer veriyorsun. Ailen yanında olduğu sürece umudun da tam oluyor.

Arkadaşlık ve hayallerin...

Senin hayatında önemli olan iki şey arkadaşlıkların ve hayallerin... Senin için etrafında sürekli birilerinin olması önemli. Bu kişilerin seni koşulsuz sevdiğine emin olmalısın. Yani hayatında olan kişiler senin için değerli ve aynı şekilde o kişilerden o değeri sen de görüyorsun. Şimdiye kadar hayatına girip çıkan öylesine kişiler bir yana, senin her zaman yanında olacak kişiler bir yana. Sen, desteği ile sana güç verecek ve karşılıksız bir şekilde sana yaklaşan kişilerle birlikte olmak istiyorsun. Arkadaşlık ilişkilerin güçlü bir temele oturmasını sen sağlıyorsun. Onlara verdiğin güvene karşılık onlarda sana aynı şekilde yaklaşıyor. Arkadaşlıklarına önem verirken aynı zaman da hayallerinin peşinden de koşmayı ihmal etmiyorsun. Sen hayal etmeden bir şeyleri başarabileceğine inanmıyorsun. Hayatında her şeyin başlangıcı hayallerinden geçiyor. Hayal kurmayı seven birisin. Bunları gerçekleştirmek için de elinden geleni yapıyorsun. Kim senin hayallerini küçümser veya karşında engel oluşturmaya çalışırsa o kişiden ışık hızında uzaklaşabilirsin. Seni hayatında ayakta tutan iki şey arkadaşların ve hayallerin...

Para ve özgürlüğün...

Senin hayatındaki önemli iki şey para ve özgürlük... Bir geçek varsa o da paran olduğu zaman mutlu olduğun ve parayla her şeyi yapabildiğindir. Kimse kimseyi kandırmasın şimdi... Sen de bunun oldukça farkındasın. Hayatta her şeyin başlangıcı da bitişi de parayla ilgilidir. Sen bunu fark ettiğin andan itibaren bir şeyler için çabalamaya başlamışsın. Yani her zaman gözünü en yükseğe dikmiş ve hep bir yollar aramışsın. Olduğun yerde durmayı veya hayatının her zaman aynı düzende gitmesini istemiyorsun. Bütün çaban da daha iyi yerlere gelmek ve rahat bir yaşama kavuşmak. Bunun farkında olduğun ve her zaman bunun için çabalayacağın için bir gün hayal ettiğin rahatlığa kavuşacaksın. İkinci en önemli şey ise özgürlüğün... Senin için düşünmeden hareket etmek önemli. Arkada bıraktığın kimseyi düşünmek istemediğin gibi hayatında aldığın kararları da birini düşünerek almak istemiyorsun. Kendin için yaşadığın hayatında önemli olan şey neler yaptığın. Birileri için mi yaşadın yoksa kendin için mi? Her ne kadar sevdikleri için her şeyi yapabilecek biri olsan da konu özgürlüğüne gelirse, o zaman bir daha düşünmek zorunda kalırsın. Kısıtlandığını hissettiğin her yerden uzaklaşan birisin.

Aşk ve huzurun...

Senin hayatında önem verdiğin iki şey aşk ve huzur... Biri tarafından sevilmek veya birini sevmek, heyecan, tutku... Bu duyguların hepsi senin için oldukça önemli. Birinin seni gerçekten sevdiğini hissetmek sana çok başka duygular hissettiriyor. Yanındayken hissettiğin güven veya her zaman yanında olacağını bildiğin kişilere sonsuz güven duymak senin için önemli. Senin için aşık olmak dış görünüşe değil insanların içine bakabilmektir. O kişinin duygularını nasıl yaşadığına, sana nasıl yaklaştığına, fikirlerine, düşüncelerine, hayallerine aşık olmaktır. Yani sen sevince geride kalan herkesi bir kenara bırakıp hayatının merkezine o kişiyi koyan birisin. Bu duyguya bu kadar önem vermenin nedeni ise aşkı hissettiğin an her şeyin daha güzel ilerliyor olmasından kaynaklanıyor. Her şeyi halledebileceğini düşünüyor, etrafındaki her şey daha farklı geliyor ve kendini daha iyi hissediyorsun. Böyle bir duygudan eksik kalmak senin için berbat bir durum. İkinci en önemli şey ise huzurun. Hayatında problemlere ve problemli insanlara yer verebilen biri değilsin. Bu nedenle her zaman huzur ve sakinlik arıyorsun. Bu iki şey hayatında olduğu sürece her şeyin üstesinden gelebileceğine inanıyorsun.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
41
16
9
5
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Merve Ceylan

Arkadaşlık ve hayallerin..

Necla Kaplan

Aile ve kariyerin...

Beyza Tezcan

Para ve özgürlük doğru