Görüş Bildir
Haberler
10 Farklı Kilo Verme Yöntemi

10 Farklı Kilo Verme Yöntemi

Pegarose
06.02.2014 - 01:12 Son Güncelleme: 06.02.2014 - 01:37

10 Farklı Kilo Verme Yöntemi

Farklı kilo verme yöntemlerini öğrenerek sizde sağlıklı bir şekilde kilo verebilirsiniz.

Fazla kilolarınızdan kurtulmak için sıkı bir diyete girmeniz veya ağır bir spor programına ihtiyacınız yok. Kilolardan kurtulmanın çok enteresan yolları da bulunuyor.

İşte en şaşırtıcı kilo verme yöntemleri…

Sabahlarınızı tatlandırın

Tatlı ihtiyacınızı sabahları karşılayın. 2012′de yapılan bir araştırma, diyet yapan kişilerden tatlı ağırlıklı kahvaltı yapanların 8 ayda 15 kilograma yakın kilo verdiklerini gösteriyor.

Hedef belirleyin

İstediğiniz hedefe uygun bir kıyafet alın ve odanızda sürekli görebileceğiniz bir yere koyun. Hedefinizi size sürekli hatırlatacaktır.

Servisi mutfakta yapın

Yemek tenceresini masaya getirmek yerine ocağın üstünde bırakın. Yemek önünüzde durduğu zaman aldıkça alırsınız. Bu alışkanlığını değiştirenlerin %10 daha az yedikleri gözlendi.

Harekete erken geçin

Egzersizlerinizi sabahları yapın. Araştırmalara göre sabah yapılan 45 dakikalık egzersiz gün içerisinde yemek yeme isteğini azaltıyor.

Yumruğun gücü

Canınız bir şey çektiği zaman yumruğunuzu sıkın. Yapılan araştırmalara göre 30 saniye boyunca bir kasını sıkan kişinin iç güdülerini kontrol edebilme yetisi artıyor.

Dikkat dağıtın

Canınız bir şey çektiği zaman aslında bu istek genellikle 10 dakika içersinde geçiyor. Hemen yiyeceğe yönelmek yerine odaklanacak başka bir iş bulun. Yürümek, meditasyon yapmak, oje sürmek; istediğiniz aktiviteyi seçebilirsiniz.

Tatlıyı hindiyle sonlandırın

Tatlı yedikten sonra yarım dilim hindi salamı yemeyi tercih edin. Tatlıdan sonra yenilen hindi salamı daha fazla tatlı yeme isteğini azaltıyor.

Yavaşlayın

Yiyeceklerinizi chopstickle veya kullanmadığınız elinizle yemeye çalışın. Daha yavaş yediğinizde tokluk hissi yaratacağı için az yiyerek kilo vermenize yardımcı olur.

Yiyeceklerinizi dengeleyin

Yemeklerde lif ile proteini birlikte almaya çalışın. Bu şeker seviyenizi dengeleyerek açlık hissinizi azaltmanıza yardımcı olur.

Daha çok sirke

Yemeklerden önce 1-2 kaşık sirke konmuş salata yiyin. Daha çabuk doyduğunuzu hissedeceksiniz.

Kaynak: http://www.pegarose.com/10-farkli-kil...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın