Görüş Bildir
Haberler
10 Dakikalık Yağmur Ankara'yı Felç Etti

10 Dakikalık Yağmur Ankara'yı Felç Etti

Onedio Medya
12.06.2015 - 11:29
İçeriğin Devamı Aşağıda

Ankara’da ikindi vakti etkili olan ve yaklaşık 10 dakika süren sağanak yağış hayatı adeta felç etti. 

Ankara’da sağanak yağış yaşamı olumsuz etkilerken, Mamak Boğaziçi Neşet Ertaş Caddesi’nde sel meydana geldi. Onlarca araç sel sularına kapılarak sürüklenmeye başladı. Vatandaşlar ve belediye ekipleri mahsur kalan araçları kurtarmak için yoğun çaba sarf etti.

Bir vatandaş aracıyla seyir halindeyken sel sularına kapıldığını ve sürüklendiğini belirtti. 

Mamak’ta onlarca araç sel sularına kapılarak hasar görürken, iki kişi yaralandı.

Yağış sonrası Beşevler Metro İstasyonu'nu da su bastı. Aniden gelen yağışla metronun bulunduğu kavşak noktası suyla doldu. Bir süre sonra da yükselen sular, metro alt geçidine dolmaya başladı.

Görevliler, su baskınını engellemek için hemen metronun girişine kum torbalarını yığmaya başladı. Suların metroya dolması engellenirken, kavşak noktası adeta göleti andırdı. Seyir halindeki araçlar ilerlemekte zorluk çekti, kimi araçlar bulunduğu yerde kaldı. Metroya binmek için gelen vatandaşlar metroya geçişte zorluk çekti. Yoğun yağıştan dolayı ambulanslar trafikte kaldı.

Kimi vatandaşlar cep telefonlarıyla anı yakalamaya çalıştı. Kavşak noktalarında bulunan trafik polisleri sürücüleri gidecekleri yönün trafik yoğunluğu hakkında bilgilendirdi.

DHA, CHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0