Görüş Bildir
Haberler
10 Adımda Cimri Erkek Avı

10 Adımda Cimri Erkek Avı

attitude-behavior
10.03.2015 - 11:58 Son Güncelleme: 13.03.2015 - 14:43

Kadınların en büyük sorunsallarından biri de ''cimri erkek sorunsalı'' dır. Tamam kabul ediyorum tabi ki kadında çalışmalı kendi ayakları üzerinde durmalı tek hedefi zengin bir koca bulup onun parasıyla yiyip içmek olmamalı ama yanında olan erkeğin de maddi olarak az da olsa kadına destek olması şart. (Ayy beni neden Paris'e götürmüyor'',''yaaaa aşkımmm bu araba ne kadar güzel hadi alalım'' tarzı isteklerden bahsetmiyoruz burada. Ha evet bütün bunları yapsa tabi ki çok güzel olur ama henüz böyle bir erkeğin dünyaya gelmediğini varsayarak bunu pas geçiyorum.) Evet şimdi de 10 adımda cimri bir erkek nasıl tespit edilir ve saatte 200 km hızla nasıl arkaya bile bakmadan kaçılır onu görelim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Çıkarcı Cimriler

1. Çıkarcı Cimriler

Bu tip cimriler genelde ilişkinin ilk başlarında elinizi cebinize attırmazlar. Siz dahil çevrenizdeki herkese sürekli bişiler ısmarlama peşindedirler. Buradaki amaç sizi önce ne kadar da eli açık diye düşünmeniz ve çevrenizdeki tüm arkadaşlarınızın da size ''ayyy ne iyi çocuk sakın bunu kaçırma. Gerçi sen salaksındır bişi yapar kaçırıverirsin güzelim çocuğu ayyy baksana ne tatlı gülüyor :))'' tarzında sözler söyleyip sürü psikolojisine girip sizinde öyle düşünmesini sağlamaktır ama yemezler!

2. Gizli Cimriler

2. Gizli Cimriler

Bu cimrilerin en belirgin özellikleri sürekli paradan bahsetmeleridir. Sürekli paraya ne kadar önem vermediklerinden, ne kadar çok paraları olduğundan, evlerine sürekli bir şeyler aldıklarında ve en lüks markaların ne kadar pahalı olduklarından bahsetmeleridir. Atalarımız boşuna dememiş ''dilinde olanın içinde olmazmış'' diye. İşte bu tip erkeklerde sürekli konuşurlar ama inanın ilk fırsatta sizinle hesabı paylaşmayı önereceklerdir. Bir kere parası olan insan bu kadar parasında bahsetmez. İnsanlar genellikle kendilerinde eksik olan ne varsa en çok onun hakkında konuşurlar. Atıp tutarlar sürekli ama inanın hesaba 50 lira verirken bile elleri titreyen insanlardır. Bütün bu konuşmaların amacı sadece sizin gözünüzü boyamak ve kadınlar en çok paradan hoşlandığı(!) için onları etkilemek için yapılmış şeylerdir.

(Bu arada hesabı paylaşmakta sıkıntı yok tabi ki ama bize ne senin kıçını hangi kaliteli kağıtla sildiğinden be bize ne !)

3. Sürekli Hayat Şartlarının Zorluklarından Yakınan Cimriler

3. Sürekli Hayat Şartlarının Zorluklarından Yakınan Cimriler

Evet, biz de biliyoruz hayat şartlarının ne kadar zor olduğunu. Açlık sınırının altında bir sürü insan yaşadığını, doların çok yüksek olduğunu, enflasyonun alıp başını gittiğini falanı filanı. İki lafın arasında sürekli bu tür gündemleri araya sokmak ufak ufak alttan alta sübliminal mesaj vermeler neyin nesi? Erkek dediğin bu kadar çok paradan bahsediyorsa zaten ilk başta anlamak lazım bunda bir sıkıntı var. Çünkü yarın öbür gün bu tipler beğendiğiniz çantanın sahtesini 10 liraya almanız gerektiğini söyleyecektir. Dışarıda yemek yemeyi ise tamamen unutun. Dışarıda 50 lira vereceğiniz yemeğin alasını evde 20 liraya yersiniz. Tabi yerseniz!

4. ''Ben pek aç değilim zaten'' Cimrileri

4. ''Ben pek aç değilim zaten'' Cimrileri

Bu gibi cimriler gittiğiniz her mekanda çaktırmadan yediğiniz yemeğin fiyatına bakarlar. Ve aslında yüz ifadesinden bile yemeği ne kadar pahalı bulduğunu anlayabilirsiniz bile. Adeta bütün menüyü süzerler ve içlerinden en ucuz olanı sipariş ederler. Tabi hesabı kendi ödeyecekleri için ''aslında ben pek aç değilim sadece atıştıracağım sana eşlik etmek için'' deseler bile aslında olay tamamen cimriliktir. Burada belirtmeliyim ki parası olmadığı için değil cimri oldukları için yaparlar. Parası olmadığı için kendi yemeyip sevgilisine en güzel yemeği yediren delikanlıları tenzih ediyorum !

5. ''Aaaa Canım Bende Hiç Bozuk Kalmamış'' Cimrileri

5. ''Aaaa Canım Bende Hiç Bozuk Kalmamış'' Cimrileri

Bu tiplerin istisnasız hiç bir zaman bozukları yoktur. Valeye, garsona, otobüse vs. ye verecek hiç bozukları yoktur. Bunun da tek nedeni yemeğe ve içkiye verdikleri paraların bir kısmını sağa sola verilen bahşiş ve bozuklarla kurtarmaya çalışmaktır. Sakın abarttığımı düşünmeyin mekandan çıktıktan sonra parası olduğunu çok iyi bildiğim birinin sırf o paranın birazını kurtarmak için ''hayatım sende bozuk varsa arabaya bi gaz atıversene'' dediğine şahit oldum ya daha da beni hiç bişi yıkamaz bu hayatta. O gazı onun başka yerlerine koymak vardı ya neyse !

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. ''Bak Sabancıya adam nasıl zengin oldu'' Cimrileri

6. ''Bak Sabancıya adam nasıl zengin oldu'' Cimrileri

Bu sözleri genelde ilişkinin ilerleyen dönemlerinde hele ki ilişki ciddiye binmeye başladıysa ve erkek arkadaşınız cimriyse duymamanız mümkün değildir. Burada verilen mesaj sürekli tasarruf üzerinedir. Haaa sakın yanlış anlamayın kızlar sevgiliniz asla cimri değildir sadece tasarruf yapılmasından yanadır. Hatta o bir halk kahramanıdır. Elinden gelse tasarruf yaparak dünyada ki bütün açlığı bitirecek potansiyele sahiptir. Bizde burada kalkmış adamcağıza cimri diyoruz çok ayıp !

7. ''Bence bu tarz günler tamamen para tuzağı'' Cimrileri

7. ''Bence bu tarz günler tamamen para tuzağı'' Cimrileri

Bu erkekler tam da tahmin ettiğiniz gibi bütün özel günlerin para tuzağı olduğunu kapitalizmin kölesi olmayacaklarını ısrarla her konuşmada söyleyip ''benden boşuna hediye bekleme canım'' mesajını verirler. Gerçekten para tuzağı olduğunu düşünüp diğer günler hediye alıp sürpriz yapan erkeklere saygımız tabi ki sonsuz hatta buradan kendilerine kokulu öpücüklerimizi gönderiyoruz. Ama sen hiç hediye alma bir gün bile bir çiçek ne bileyim bir çikolata alıp gelme sonra da ''yok bunlar kapitalizmin tuzakları''. Hadi lan oradan kereste cimrisin işte cimri o kadar !

8. ''Canım benim çok acil gitmem gerekti hesabı sen hallediver sonra ben telafi ederim'' Cimrileri

8. ''Canım benim çok acil gitmem gerekti hesabı sen hallediver sonra ben telafi ederim'' Cimrileri

Başlıktan da anlayacağınız gibi nedense bu arkadaşların işleri hep hesabı ödemeye yakın çıkar. Bazen çıkmaz tabi suratlarını asa asa hesaba bir ton laf sayarak ''yuhh bir salata da 15 lira olmaz ki canım resmen kazıklıyorlar insanları'' şeklinde söylene söylene hesabı öderler. Ama hesap biraz kabarıksa kesin acil bişi olur ya annesi hasta olur ya kardeşinin eltisinin kaynanası ölür ya da onlarda olmadı en kötü tsunami olur. Yersen !

9. Alışveriş Cimrileri

9. Alışveriş Cimrileri

Bu cimrileri alışverişte tanırsınız genelde. Gidilen her alışverişte mağazanın ne kadar pahalı olduğundan yakınırlar. ''Hayatım ne gerek var bu kadar parayı bu elbiseye vermeye pazarda bunların aynısı neredeyse yarı fiyatına. Hem biz şekilci insanlar değiliz ki buradan alalım ha güzelim bırak o elbiseyi gidelim ben sana onun yerine lahmacun ısmarlarım şimdi daha çok mutlu olursun.'' Bu cümleleri duyan birçok kadın var çok iyi biliyorum. Buradaki tek neden ''parasını ya bana ödetirse'' korkusudur. Sen o elbiseyi al, kasada sağa sola havalara bakıp hiç oralı olmayan tavırlarla senin ödemeni yapmanı beklediğini, ödeme yaptıktan sonra yüzünde nasıl bir rahatlama ifadesi olduğunu göreceksin bak demedi deme.

Ha bu arada lahmacun yermisen ?

10. Bonus : Kendine Cimriler

10. Bonus : Kendine Cimriler

Bu tip cimri en zararsız gözüken cimridir. Çevresindeki ve hayatındaki tüm insanlara karşı eli açıktır. Ama tek sorun kendilerine karşı cimri olmalarıdır. Sürekli '' ne gerek var buna bu kadar para vermeye, aman yemesem de olur, bu parayı buna vereceğime gider sevgilimle tatil yaparım'' diye düşünürler. İlk etapta böyle bir sevgiliye sahip olmak kulağa hoş gelse de bir süre sonra bu tipler kişisel para harcanmasına karşı olup sizin de kendileri gibi davranmanızı ister ve sürekli bu yönde telkinlerde bulunurlar.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
36
12
11
6
3
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?