Halep’te Çatışmalar Artıyor
Suriye’de terör örgütü IŞİD ile muhalif güçler arasında Halep’in kuzeyinde Azez- Mare hattı üzerinde şiddetli çatışmalar yaşanıyor.  Rusya'nın iki hafta önce başlattığı hava saldırılarının ardından taarruza geçen Esad, Halep'e yönelik kara harekâtı planlıyor. Reuters haber ajansı, üst düzey yetkililere dayanarak, İran'ın yakın zamanda başlayacak bu harekâta katılmak üzere Suriye'ye binlerce asker gönderdiğini iddia etti.
İşsizlik Çift Haneye Dayandı
Türkiye genelinde 15 ve daha yukarı yaştakilerde işsiz sayısı 2015 yılı Temmuz döneminde geçen yılın aynı dönemine göre 103 bin kişi artarak 2 milyon 970 bin kişi oldu. 15-24 yaş grubunu içeren genç işsizlik oranı 0,1 puanlık artış ile yüzde 18,3 olurken, 15-64 yaş grubunda da bu oran yüzde 10 olarak gerçekleşti. Tarım dışı işsizlik oranı ise yüzde 12 olarak açıklandı.
Mercedes-Benz'in Çocukları Çileden Çıkartan 'Çarpışamayan' Oyuncak Otomobilleri
Yeni özelliğini tanıtmak adına bir reklam filmine imza atan Mercedes-Benz'den çocukları çileden çıkartan çarpışamayan otomobiller kullanıldı.  Frenleme Destek Sistemi Plus(Brake Assist System PLUS)'ı tanıtan şirketin oyuncaklarını hunharca kullanan çocukları konu alndığı reklam filminde, içlerine mıknatıs yerleştirilen otomobilleri çarpıştıramayan çocuklar çileden çıkıyor.
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
İrlanda'nın Başkenti Dublin'e Taşınmak İçin 12 Sebep
etiket
Canım ülkemizin bizi her zamankinden daha fazla bunalttığı şu günlerde, hepimiz halimizi başka ülkeler ile kıyaslayıp, iç geçirir olduk. Hem gönül razı değil temelli bırakıp gitmeye, hemde kalmak için sebepler hızlı tükenir oldu.Yine de gelin siyah biranın, yağmurun ve yeşilin ülkesi İrlanda'nın başkenti Dublin'e taşınmak için elimizde hangi sebepler varmış bir bakalım.
Çıplaklığın Olmadığı Bir Playboy Dergisinin Benzeyeceği 24 Şey
etiket
Bazılarımızın ergenliğinin rüyası, bazılarımızın, abilerine çaktırmadan, sakladığı yerden çıkarıp baktığı o meşhur tapılası dergi; Playboy. Hugh Hefrer'ın verdiği kararla 2016 yılı Mart ayından itibaren çıplaklığa yer vermeyeceğini açıkladı. Tabii ki internetin çıkmasıyla satışları düştü, ona olan ilgi azaldı. Sadece koleksiyoncuların yöneldiği bir dergi haline geldi. Bu kararla Hugh Hefrer'in iyi mi yoksa kötü mü yaptığı tartışılır. Ama biz yine de, çıplaklığın olmadığı bir Playboy Dergisinin nelere benzeyeceğini anlatalım istedik.Buyurunuz efendim. 😁😁
Reklam