Görüş Bildir
Arınç: 'Dündar ve Gül'ün Tutuklanmaları Türkiye'nin Zararına'
Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, bugün ikinci kez tahliye talepleri reddedilen gazeteciler Dündar ile Gül'ün tutukluluğuna ilişkin olarak, 'Can Dündar ve Erdem Gül'ün belli suçlamalarla tutuklanmaları, Türkiye'deki gidişata zarar verecek bir noktaya geldi. Umarım ki hakimler itiraz sebeplerini dikkate alır ve onları tahliye ederler' dedi.
Kayseri Mahkemesi İsrail'i Tazminata Mahkum Etti
İsrail askerlerinin Mavi Marmara gemisine düzenlediği baskında yaralanan Ahmet Aydan Bekar'ın Kayseri'de açtığı tazminat davasında mahkeme, İsrail'i 251 bin lira tazminat ödemeye mahkum etti.
Reklam
Türkan Elçi: 'Eşimi Hedef Gösteren Herkesten Şikayetçiyim'
Diyarbakır Barosu Başkanı Tahir Elçi'nin eşi Türkan Elçi, eşinin geçen 28 Kasım'da öldürülmesi ile ilgili savcılığa ifade verdi. Eşinin tehdit aldığını ve tedirgin olduğunun her halinden belli olduğunu belirten Türkan Elçi, cinayetin gündemden düşürülmeye çalışıldığını ifade etti.
Reklam
Reklam
Çocukluğumuzun Efsanevi Televizyon Programı "Susam Sokağı" Geri Dönüyor!
Çocukluğumuzun efsane televizyon programı Susam Sokağı geri dönüyor. Kurabiye canavarından minik kuşa bütün karakterler ekranlara dönmek için gün sayıyor. 46. sezonuyla ekranlara dönmeye hazırlana Susam Sokağı 2016 yılının Ocak ayından itibaren ABD'nin HBO kanalında yayınlanmaya başlayacak.
Reklam
Reklam
Bugün Türkiye Gündemindeki En Önemli 10 Olay
Olayın üzerinden 48 saatten fazla bir zaman geçmesine rağmen, Sabiha Gökçen Havalimanı’na yapılan saldırıyla ilgili olarak, devlet tarafından henüz kamuoyunu bilgilendirici herhangi bir açıklama yapılmadı. Görgü tanıkları, havalimanı personeline çeşitli firmalar tarafından yapılan açıklamalar ve konunun uzmanlarının açıklamaları silahlı saldırı olduğunu neredeyse kesinleştiriyor.İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden “Olay yerinden, gelen bilgi notuna göre açıklama yapacağız” denirken, Emniyet Basın Büro’sundan ise, “Muhtemelen bir açıklama olmaz, olayın meydana geldiği yer havalimanı. İş nazik, Uluslararası bir boyutu var” denildi.
Futbolda Seyirci Sayısı Yükseliyor
2015-2016 sezonunun ilk 16 haftasında Spor Toto Süper Lig ve PTT 1. Lig'deki toplam seyirci sayısı, geçen sezonun aynı dönemine oranla yüzde 53,37 oranında arttı.
Minnoş Severlere İyi Haber Japonya'dan: Kedi Kokulu Parfüm ve El Kremi!
Bir kediniz varsa onu ne kadar sevdiğinizi tahmin etmek çok zor değil. Kediniz ara sıra evde yalnız kalmaktan hoşlansa da tüm günü onsuz geçirmek sizin bir işkenceye dönüşebilir. Çözüm Japonya'dan geliyor. Kedi kokulu el kremi ve parfüm! Ürünler tıpkı kedinizin başını ve boynunu kokladığınızda duyduğunuz o kokuyu tüm gün sizinle olmasını sağlıyor. Fiyatları ise 10 $ civarında. Kısacası; şimdi Japonlara teşekkür etme sırası kedi severlerde. Alıştığımız kokulardan değil ama neden olmasın?
Reklam