Görüş Bildir
15 Yılda Taksimetre Kime Ne Yazdı? İşte Çiçek Taksi Oyuncularının Öncesi ve Sonrası
🎶🎶🎶🎶🎶🎶Çiçek Taksi durağı burasıTaksinin rengi buğday sarısıKiminin parası, kiminin duasıDurmadan koştur, ekmek parasıFarketmez gündüz gece yarısıTaksicinin derdi ekmek kavgasıŞişik olmalı lastiğin havasıÇiçek taksi durağı burasıHelal vatandaşın parasıTaksinin rengi buğday sarısıTaksici de aile babasıBazısı çeker gönül yarası.🎶🎶🎶🎶🎶🎶
Reklam
Sana Finallerinde Hangi Notu Alacağını Söylüyoruz!
etiket
Bi hayat  sınavları vardır yaşam boyunca devam eden ve size sürekli bir şeyler öğreten, bi okul sınavları vardır muhtemelen herkesin göz altlarını çökerten, bir de onedio sınavı var ki sizi yormadan, en güzel sonuca ulaştıracak olan şüphesiz ki odur! Bakalım final haftasını nasıl geçireceksin?
Reklam
Aşk Uğruna Nelerden Vazgeçtiğimizi Gösteren 13 Şey
etiket
Leyla uğruna çöllere düşen Mecnun, Şirin uğruna dağları delen Ferhat, Aslı'ya kavuşamadan yanıp kül olan Kerem, ayrı yaşamaktansa birlikte ölmeyi göze alan Romeo ve Juliet... Hepimiz bu fedakarlık ve hüzün dolu aşk hikayelerini dinleyerek büyüdük. Belki birgün efsane olabilecek bir aşk yaşarız umuduyla yıllarımız geçti. Aşk denilen duygunun kendi başına bir efsane olduğunu kabul etmek istemedik. Kimi zaman daha çok sevilmek için, kimi zaman sevgimizi göstermek için, kimi zaman sevdiğimiz insanı kaybetmemek için türlü fedakarlıklar yaptık. Her ne kadar Hegel 'bir insanın sana neler verebileceği değil, senin için nelerden vazgeçeceği önemlidir.'  derken biraz haklı olsa da yaptığımız fedakarlıklar çoğu zaman kendimizden vazgeçtiğimizin acı birer kanıtı oluyor.
Reklam
20 Madde ile Türkiye'de Esnaf Olmak
Esnaflar. Esnaflarımız. Bakkalı, kasabı, mavanı, berberi, ayakkabıcısı ile hayatlarımızın vazgeçilmezi; 'küçük esnaf küçük esnaf terazin nerede' diye şarkılar yazdığımız canımız esnaflarımız. Yeri gelip palayla bizleri kovalayan, yeri gelip derdimizi dinleyen, yeri gelip evimizin anahtarını bile emanet ettiğimiz esnaflarımız. Peki esnaf olmak kolay mı? Elbette değil. Ancak bu 20 maddeyi uygulayarak, siz de esnaflığı özümseyebilir; belki bir gün esnaflığa adım bile atabilirsiniz.
Kitapların Ruhuna Dokunan Alexander Korzer-Robinson'dan 20 Büyüleyici Sanat Eseri
Alexander Korzer-Robinson, kitaplardan herkesi hayran bırakan sanat eserleri yaratıyor. Ressam aslında birbirine uymayan resimleri kitaplardan alarak birleştiriyor ve bununla kendi tarzını yaratıyor. Ansiklopedilerle çalışmayı tercih eden sanatçı kitabın içindeki resimlerden şaşırtıcı kolajlar ortaya çıkarıyor. Korzer-Robinson, hiç beklenmedik anda ilham geldiğini ve fikirlerini hemen kaydettiğini söylüyor. Ona göre, bir işi yaparken en önemli şey hayallerin ve düşüncelerin sınır tanımaması.
Reklam
Kedi Sahiplerinin Kendilerine Her Gün Sorduğu Cevabı Olmayan 25 Soru
etiket
Kedinin verdiği huzur paha biçilmez, ancak bunu bir de sahiplerine sormak lazım. Her gün defalarca kendilerine sordukları soruları bilseniz, bu ne yaman çelişki dememeniz işten bile değil. Ama yine de kedi kedidir, huzur veren, oyuncu, şaşırtan, ürküten… Her haliyle sevilesi.
Yedikule Bostanları'nda Tekrar Yıkım
Tarihi Yedikule Bostanları’na bugün sabah saatlerinde belediyenin yıkım ekipleri geldi.Çevre örgütleri ve basın mensuplarının bostana girmesiyle duran yıkım işlemi, belediye ekiplerinin öğleden sonra gelmesiyle tekrar başladı.
Reklam
Aaron Paul'ün Yeni Dizisi The Path'ten İlk Fragman Geldi
Jesse Pinkman olarak tanıdığımız Aaron Paul'u Hulu'daki yeni dizisi The Path'te Eddie Clearly rolüyle izleyeceğiz. Aaron'a dizide True Detective'in ilk sezonundan hatırladığımız Michelle Monaghan eşlik ederken dizi 30 Mart'ta yayınlanacak.
Akdeniz'in En Güzel Adası: 15 Görselle Sardinya
Sardinya, Akdeniz'in en büyük yüz ölçümüne sahip adalarından biridir. İtalya'ya ait otonom bir bölge olmakla beraber, güney tarafı Tunus'a, kuzey tarafı ise İtalya ana karasına yakındır. Adada genelde yaşlılar tarafından bir lehçe veya ağız olmayan, İtalyanca ile pek benzeşmeyen 'Sardu' adında bir dil konuşulmaktadır.  İşte bu adaya gitmek için can atmanıza sebep olacak birbirinden güzel kareler!
Neymar 2 Şubat'ta İfade Verecek
Barcelona'nın Brezilyalı yıldız oyuncusu Neymar Da Silva Santos Junior, Barcelona’ya transferinde usulsüzlük yapıldığı iddiasıyla açılan soruşturmada İspanya Ulusal Mahkemesi’nde (Audiencia Nacional) ifade verecek.
Reklam