Görüş Bildir
Bugün Mutlaka Okumanız Gereken 10 Köşe Yazısı
Bir 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı daha geride kaldı. Bu 23 Nisan’da da çocuklarımız hem siyasetle hem de onlar için tertiplenmiş eğlencelerle coşma imkânı buldu. Ufaklıklar yine devletin zirvesindeki koltuklara oturup cumhurbaşkanı, başbakan, bakan, meclis başkanı ve vali gibi demeç verip özgürlük, hukukun üstünlüğü, milli bağımsızlık ve temsili demokrasi gibi kavramlara vurgu yaptılar. Bizler de bir kez daha bugünün miniklerinin yarının bilinçli vatandaşları ve sorumluluk sahibi kamu görevlileri olacaklarına dair umudumuzu tazeledik.Bu ortamda, Güneydoğu’da yaşanan terör olaylarında hayatını kaybedenlerin anısına saygı göstermek için Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki 23 Nisan resepsiyonunun iptal edilmesi ilk başta çok ses getirmemişti.
Reklam
Reklam
Kulis: AKP MKYK 'Atama Yetkisi'ni Neden Geri İstedi?
AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısında alınan kararla il ve ilçe başkanlarını atama yetkisinin Genel Başkan Davutoğlu'ndan alınarak yeniden MKYK'ya verilmesi ile ilgili AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik 'radikal bir tutum değil' dese de, AK Parti MKYK'nın teşkilâtı atama yetkisini geri alması parti içi dinamikler açısından önemli bir gelişme. Parti kulislerine göre bu bir muhtıra...
Reklam
Reklam
3 Grafikte Turizm Gelirlerindeki Düşüş
Gelen turist sayısındaki düşüşe paralel olarak gelirler de gerilemeye devam ediyor. Yılın ilk çeyreğinde Türkiye’nin brüt turizm gelirleri geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 16,5 azalarak yaklaşık 4,1 milyar dolar olarak gerçekleşti. 
Reklam
İstanbul'da 1 Mayıs: Neler Yaşandı?
etiket
İstanbul'da 1 Mayıs kutlamaları olaylı başladı. Polis ekipleri, sabah saatlerinden itibaren farklı noktalarda Taksim'e çıkmak isteyen gruplara müdahale etti. Beyoğlu'nda TOMA'nın çarptığı bir vatandaş hayatını kaybetti...Partililer, sendika ve sivil toplum kuruluşları, bu yılki 1 Mayıs kutlamalarının gerçekleşeceği Bakırköy pazar yerinde toplandı. Bakırköy'de polis kontrol noktasında HDP'li grup ile polis arasında gerginlik yaşandı.İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, 'Yasa dışı gösteri ve yürüş yapmak isteyen 207 kişi gözaltına alınmış, bu kişilerle birlikte 40 molotof kokteyli, 17 el yapımı patlayıcı, 176 havai fişek, 7 maske, 1 çift eldiven, 1 adet kurusıkı tabanca, çok sayıda yasadışı bez-afiş-pankart ele geçirilmiştir' ifadelerine yer verildi.
Mayıs Ayında İstanbul: Festivaller Başlıyor!
İlkbaharın son ayı ile birlikte yazın habercisi olan festivallerin afişlerini görmeye başladık. Tüm bu sergi, konser, festival ve etkinliklerin takibini yapmak elbette zor. Ancak bir etkinlik haritası ile tüm mayıs ayı içinde İstanbul'da neler olacağından haberdar olmak mümkün.İşte journo.com'un hazırladığı bu etkinlik haritası ile gelin İstanbul'da bu ay ne var ne yok bir bakalım!
Karşınızda Minnoşluk Mertebesinin Hakkını Sonuna Kadar Veren Instagram Starı: Kirpi Huff
etiket
Dünyanın en sevimli en tatlı kirpisi Huff ile tanışmaya hazır mısınız? Bu kirpimiz öylesine tatlı ki Instagram'da yaklaşık 30 bin takipçisi var! Afrika'lı kirpimiz şu an Utah'ta ikamet ediyor. Oldukça kötü bir halde bulunan, ancak şimdi emin ellerde olan Huff, kurtarıldığı günden beri sahibi Carolyn Parker'ın hayatına bir güneş gibi doğmuş!Bored Panda tarafından derlenmiş bu içeriğimiz, aşırı sevimlilik içerir, bizden söylemesi! 🎈
Reklam