onedio
Reklam
Reklam
Hükümet Görevden Ayrılıyor: Beyrut Felaketiyle Sarsılan Lübnan'da Bütün Kabine İstifa Etti
etiket
4 Ağustos'ta Beyrut Limanı'nda meydana gelen patlama nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 200'ü aşmış durumda. Çok sayıda kişinin hâlâ kayıp olduğu belirtiliyor. Patlamadan 4 gün sonra sokaklara dökülen Lübnan halkı, ihmal ve yolsuzlukla suçladığı siyasileri protesto etmişti. Protestoların ardından daha önce dört bakanın istifa ettiği Lübnan'da yapılan kabine toplantısında toplu istifa kararı çıktı.
Reklam
Ali Babacan: 'Ekibimiz Krizi 3 Ayda Çözer'
etiket
DEVA Partisi lideri Ali Babacan, hükümet değişikliği olmadan Türkiye’nin sorunlarının çözülmesinin mümkün olmadığını belirterek şöyle dedi: 'Uluslararası tecrübesi olan bir ekonomi ekibi yalnızca DEVA Partisi'nde var. Bu ekonomik reçeteyi hazırlayan ekip, dünyanın herhangi bir yerindeki krizi çözmeye gitse 3 ayda tüm sorunları çözer.'
Reklam
Koronavirüsü Yenmesinin Üzerinden 3 Ay Geçti: 'Ciğerlerimdeki Ağrıları Hâlâ Hissediyorum'
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Yöneticilik Bölümü öğrencisi Mehmet Özçetin, uzaktan eğitime geçilmesinin ardından döndüğü memleketi Afyonkarahisar'da yakalandığı koronavirüsü 10 gün hastanede, 14 gün evde karantinada geçirerek yendi. Özçetin, aradan 3 ay geçmesine rağmen spor yaparken ciğerlerindeki ağrıları hâlâ hissettiğini söyledi.
Reklam
Reklam