Süper Loto Sonuçları Açıklandı! 6 Ekim Süper Loto Sonuç Ekranı ve Kazandıran Numaralar
Haftanın ikinci Süper Loto çekilişi bu akşam saat 21:30'da Milli Piyango İdaresi tarafından gerçekleştirildi. Süper Loto çekilişinin şanslı numaraları binlerce şans oyunu sever tarafından araştırılıyor. Peki Süper Loto sonuçları açıklandı mı? Süper Loto'da kazandıran numaralar ne oldu? İşte 6 Ekim Perşembe Süper Loto sonuç ekranı ve kazandıran numaralar.
Reklam
Reklam
İYİ Parti Polis İntiharları İçin Araştırma Komisyonu İstedi: AK Parti ve MHP Karşı Çıktı
İYİ Parti'nin polis intiharlarının nedenlerin araştırılması ve önlenmesi için Araştırma Komisyonu kurulması amacıyla vermiş olduğu önerge AK Parti ve MHP'li vekillerin oylarıyla reddedildi.Editör Notu: HDP'li vekillerin de AK Parti ve MHP'li vekillerle birlikte önergeyi reddettiği yönünde sosyal medyada paylaşımlar yapılsa da, Meclis tutanaklarına ve Genel Kurul yayınına göre HDP'nin oy kullanmadığı görüldü.
Eğitim Sisteminde Ortaya Çıkan Tehlike: Eğitimli Katiller
etiket
Gittikçe tamamen çürümüş, egosuna yenik düşüp şiddet ile dolmuş, her alanda ahlaksızlığa rastlamamız tesadüf mü? Yoksa toplumun evdeki hallerinin, bu katillerin ebeveynlerinin ve onları yetiştiren herkesin bir yansıması mı bu? Hukuk öğrencisi, kopya çekerken yakalandığı için kendisine usuller gereği ceza veren öğretmenini öldürebiliyorken, mühendis, devlet memuru istediği parçayı çalmadı diye müzisyeni hem de hunharca bir şekilde öldürebiliyorken, bütün sakinleri yanlış yola sapmış içindeki kötülüğü çok büyük, bütün düşünceleri ve arzuları kötülüğe yönelik olan bir “eğitimli cani” sürüsü yetiştirdiğimizi görüyoruz ve bundan hepimiz sorumluyuz. Sanırım “eğitimli insan”ın tanımını yeniden yapmamız gerek toplum olarak.
Reklam
Reklam
Reklam
Her Gün Akaryakıta Zam Gelirken, Petroldeki Yükseliş Enflasyon Üzerinde Ne Kadar Etkili?
Türkiye'nin bir enflasyonu sorunu olduğunu herkes biliyor hatta söylüyor da. Buna ekonomiyi yönetenler de dahil olarak enflasyonda bir 'şeyler' olduğunu kabul ettik. Ekonomistlerinse, Bakan'ın deyimiyle, ortodoks olanlarının sesi kısıldı 'enflasyon' demekten, heterodokslarda da aslına rücu edenler emeğin karşılığının erimesi konusunda gerginler. Sokaktaki vatandaş zaten durumdan muzdarip. Ancak vatandaşla ekonomi yönetiminin ayrıldığı bir nokta var; enerji fiyatları! Vatandaş durumu, 'enerji, dolar, faiz fark etmez neden yükseldiği beni ilgilendirmez ben paramın erimesine bakarım' minvalinde görürken, ekonomi yönetimi savaş ortamında enerji fiyatlarındaki yükselişin sorumlu olduğu ve tüm dünyanın altında ezildiği bir tablo çizerek büyük resmi görüyor. Peki öyle mi? Ekonomistlerin bu konuda görüşlerine bakmadan önce de enerji fiyatlarının son 20 yılda Türkiye enflasyonuna etkisine de bakalım.
Adalet Bakanlığı Hakim ve Savcı Alımı: Sınav Ne Zaman? Başvuru Ücretleri Ne Kadar? Nasıl Başvuru Yapılır?
Adalet Bakanlığı, 1500'e yakın hakim ve savcı alınacağını duyurdu. Adaylar ise hakim ve savcı sınav başvurularını araştırmaya başladı. ÖSYM tarafından gerçekleştirilecek sınav için ise adayların belli bir ücret ödemesi gerekecek. Sınavın yanında mülakatta yapılacak. Peki hakim ve savcı alımı sınavına başvurular nasıl yapılır? Sınav ne zaman? Ücreti ne kadar? Detaylar içeriğimizde.
Reklam