Görüş Bildir
Haberler
Milli Savunma Bakanlığı İş Başvurusu Nasıl Yapılır?

Milli Savunma Bakanlığı İş Başvurusu Nasıl Yapılır?

Milli Savunma Bakanlığı 21 Kasım 2022'de sürekli işçi alım ilanı yayınladı. Başvurular ise 25 Kasım 2022 tarihinde sona eriyor. Peki hangi şehirlerde alım olacak? Başvuru nereden yapılır? İşte detaylar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kaç Kişi Alınacak?

Kaç Kişi Alınacak?

Milli Savunma Bakanlığı toplamda 1115 eleman alımı yapacak. İşe alınan kişiler İstanbul, Ankara, İzmir, Eskişehir ve Diyarbakır başta olmak üzere 18 farklı şehirde istihdam edilecek. Alımlar farklı meslek gruplarından yapılacak. Bu meslek grupları arasında 'elektrikçi, marangoz, aşçı, marangoz, metal sac işleme işçisi, tesviyeci, elektronik teknisyeni, temizlik görevlisi' yer alıyor.

Başvuru Şartları Neler?

Başvuru Şartları Neler?

Açılan ilanlara başvurmak için KPSS şartı aranmıyor. Ancak ilköğretim veya lise mezunu olunması gerekiyor. Ayrıca başvuracak adayların ilgili sertifikalara ve belgelere sahip olması da bekleniyor. Daha detaylı bilgi için Milli Savunma Bakanlığı'nın yayınlamış olduğu sürekli işçi alım ilanına göz atabilirsiniz: 

https://www.msb.gov.tr/Content/Upload/Docs/MİLLÎ%20SAVUNMA%20BAKANLIĞI%20SÜREKLİ%20İŞÇİ%20ALIM%20İLANI.pdf

Başvuru Nasıl Yapılır?

Başvuru Nasıl Yapılır?

İş başvuru ilanı İŞKUR'un internet sitesinde yayınlandı. Adaylar İŞKUR'un internet sitesine 'iş arayan' linki üzerinden erişim sağlayabilirler. Adaylar T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile giriş yaptıktan sonra iş ilanına başvuru yapabilirler. Başvurular ayrıca Alo 171 hattı üzerinden de yapılabilir. 

Başvurmak isteyen adaylar 25 Kasım Cuma gününe kadar başvuru yapabilirler. 

Aşağıdaki linke tıklayarak doğrudan iş ilanı başvuru sitesine gidebilirsiniz. 

https://esube.iskur.gov.tr/MilliSavunmaBakanligi.html

Bu içeriklerimize de göz atmayı unutmayın.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın