Gazeteci Hrant Dink'in Ölümünün Üzerinden 16 Yıl Geçti: Fotoğrafı ve Güvercin Görüntüleri Yansıtıldı
Gazeteci Hrant Dink'in 19 Ocak 2007'de katledilmesinin üzerinden 16 yıl geçti. Dink'in ölüm yıl dönümünde yapılacak anma öncesi Sebat Apartmanı'na güvercinler yansıtıldı. Cinayete ilişkin dosyanın Yargıtay'daki incelemesi sürerken, HDP'nin Hrant Dink cinayetinin aydınlatılması için hazırladığı araştırma önergesi AK Parti ve MHP milletvekillerinin oylarıyla reddedildi.
Reklam
Özür Grubu Atama Sonuçları Belli Oldu: Sonuçlar Nereden Öğrenilir? Tebligat ve İlişik Kesme Ne Zaman?
Milli Eğitim Bakanlığı, öğretmen özür grubu atamaları olarak bilinen mazerete bağlı yer değiştirme sonuçlarını açıklandı. Ayrıca tebligat ve ilişik kesme tarihleri de belli oldu. Başvuru yapan adaylar ise sonuçların nereden öğrenileceğini merak ediyor. Peki özür grubu atama sonuçları nerden ve nasıl öğrenilir? Tebligat ve ilişik kesme tarihleri ne zaman? Detaylar içeriğimizde.👇
Reklam
Reklam
Reklam
3 Yaşındaki Alperen, Okul Servisinde Unutulmuştu: Alperen'in Ölümünde Aile de Kusurlu Bulundu
İzmir'de 15 Ağustos 2017'de anaokuluna gitmek için sabah saatlerinde evinden alınan ancak unutulduğu okul servis minibüsünde baygın halde bulunan 3 yaşındaki Alperen Sakin, yaşamını yitirmişti. Alperen'in ölümüne ilişkin görülen davada mahkeme, aileye maddi ve manevi tazminat ödenmesine karar verdi. Ancak mahkeme, çocuğun 33 aylıkken okula kayıtsız kabul edildiğini ve bu duruma göz yuman ailesinin de yüzde 50 kusurlu bulunduğunu kaydetti. 
İçinizi Karartmaya Geldik: 2023 Seçimleri Sonrası Ekonomi Manzarası Van Gogh Çığlık Misali!
Türkiye, 2023 Seçimlerine hazırlanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan ilk kez tarih telaffuz ederek 14 Mayıs 2023'ü işaret etti. Siyaset gündeminde 'Erdoğan, değişen sistemin ikinci dönemine mi başlayacak?', 'Anayasal olarak 3. kez cumhurbaşkanı olabilecek mi?', 'Muhalefetten kim aday çıkacak?' soruları öne çıksa da çok fazla politikleşen ortamda son 1 yılda ekonomide yaşananlar halkın ana gündemini oluşturuyor. Bu seçimler aslen ekonominin seçimleri olarak ayrı bir önem taşıyor. O halde biz de seçimlerle ekonomiyi ele alalım.
Reklam
Bakanlık Camiyi Doldurmak İçin Metro Şartını Esnetti
Ulaştırma Bakanlığı, saatte en az 30 bin yolcunun kullanmayacağı metro projelerine onay vermiyor. İBB’nin metro projesi de bu gerekçeyle engellendi. Ancak bakanlığın yaptığı Çamlıca metrosunu saatte 8 bin kişi kullanacak.
Reklam