CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Sedat Peker’in açıklamalarıyla gündeme gelen AK Parti milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu'nun eşi Ünsal Ban’ın, Türk Hava Kurumu Üniversitesi rektörlüğü zamanında birçok isme sahte diploma verildiğini açıkladı.
Cumhurbaşkanlığı seçimine 2 aydan az bir süre kala şirketler son anketlerini de yayınlamaya başladı. EuroPool’un mart ayı seçim anketine göre, iki adaylı Cumhurbaşkanlığı seçiminde Kemal Kılıçdaroğlu, Recep Tayyip Erdoğan’a 13 puan fark atıyor. Parti oylarında da CHP önde…
Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, son günlerin tartışılan ismi Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile yaptığı telefon görüşmesini köşesine taşıdı. Hakan, Muharrem İnce’nin adaylıkta ısrarcı olacağını söyledi.
Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin açtığı yaraları kapatmaya çalıştığımız günlerde yaşanan sela felaketi gündemde bomba etkisi yarattı. 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerden sağ olarak kurtulmayı başaran vatandaşlar sel yüzünden yaşamını yitiridi. Yaşanan acı olayların ardından İYİ Parti, 'Deprem bölgesinde meydana gelen sel felaketi'ne ilişkin genel görüşme önergesinin TBMM Genel Kurulu’nda görüşülmesine ilişkin grup önerisi sundu. Gerekli görülen önerge hakkında açıklama yapan İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar'ın sözleri gündeme damga vurdu.
Adıyaman’da enkazında 70 kişinin vefat ettiği Süeda Kent Sitesi'nin müteahhidi Mehmet Murat Bulut tutuklandı. Bulut'un Kızılay'ın Adıyaman şube başkanı olduğu ortaya çıktı.
Günlük hava durumu raporları yakından takip ediliyor. Meteoroloji tarafından güncel olarak yayınlanan hava durumu raporları günün erken saatlerinden itibaren yoğun ilgi görüyor. MGM vatandaşları kuvvetli rüzgar ve yağışlara karşı uyardı. Vatandaşlar son dakika hava durumu raporlarını araştırmaya başladı. Peki bugün hava nasıl? Yağmur var mı? Nerede yağmur yağacak?İşte İstanbul, Ankara, İzmir ve il il 17 Mart hava durumu raporu...
Sivasspor ile Fiorentina arasında oynanan UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu rövanş maçında, sahaya giren bir Sivasspor taraftarı İtalyan ekibinin oyuncusu Alessandro Bianco'ya saldırdı.
Kahramanmaraş'ta yaşanan acı depremler 11 kentimizi adeta viraneye çevirdi. Enkaz yığını haline gelen şehirlerde binlerce kişi hayatını kaybetti. Afet bölgesinde yaşayan vatandaşların büyük bir kısmının evi ya yıkıldı ya da ağır hasar aldı. Dondurucu soğukların da bi' hayli etkili olduğu bölgede yaşam savaşı verenler şehirleri terk etmeye başladı. Yüreğimizi sızlatan görüntülerin geldiği bu günlerde hayalet şehre dönüşen illerdeki duvar yazıları ise boğazımızı düğümledi.
6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremler sonrasında ülkenin her bölgesinde depremler olmaya devam ediyor. Yine AFAD'dan yapılan açıklamalara göre arka arkaya depremler yaşandı. İşte o depremler 👇
Deprem felaketinin yaşandığı illeri sel vurdu. Adeta can pazarının yaşandığı illerden biri de Adıyaman oldu. Merkez üssü Kahramanmaraş olan depremlerden kurtulanlar çadırkentlerde yaşamaya başladı. Sel felaketine çadırlarında yakalananlar hayatını zor kurtardı. Korku dolu anları anlatan vatandaşların sözleri ise boğazları düğümledi.
Eski Güney Kore Cumhurbaşkanı Chun Doo-hwan'ın torunu Chun Woo-won, Instagram hesabından bir dizi video paylaşarak dedesinin 'katil ve suçlu', baba ve üvey annesinin 'kara para' akladığını söyledi.
Ramazan ayına sayılı günler kala Nihat Hatipoğlu gündeme geldi. Hatipoğlu, yaptığı sosyal medya paylaşımıyla dikkat çekti. Ünlü ilahiyatçı, Twitter hesabı üzerinden bir veda mesajı yayınladı. Hatipoğlu 'Yaş itibarıyla da sınıra geldim' ifadelerini kullandı.
Temsilcimiz Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ikinci maçında Sevilla'yı 1-0 yenmesine rağmen toplam skorda 2-1 geride kalarak Avrupa'ya veda etti.
Bolu’da bugün öğlen saatlerinde 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Ayrıca AFAD, akşam saatlerinde aynı bölgede 3.9 büyüklüğünde deprem olduğunu açıkladı. Prof. Dr. Naci Görür, Bolu’da yaşanan deprem hakkında paylaşımda bulundu.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 'imara aykırı' olduğu için yıkım kararı aldığı Salacak sahilindeki kafeler için Üsküdar Belediyesi ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı devreye girdi.
Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) yasasının meclisten geçmesiyle birlikte tüm Türkiye’de Sosyal Güvenlik Kurumu önlerinde uzun kuyruklar oluşuyor. İşlemlerini halletmek isteyen vatandaşlar, saatlerce soğukta bekliyor. SGK’da, hükümete yakın kişiler için ise özel oda kurulduğu iddia edildi.
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde partisinin cumhurbaşkanı adayı oldu. Bu açıklama sonrası Muharrem İnce, çeşitli polemiklerle gündeme gelmeye başladı. Bazı gazetecilere küstüğünü açıklayan Muharrem İnce, “Kâbusunuz olacağım” dedi.
Eski ABD Başkanı Donald Trump, yeni kitabının tanıtımı için verdiği söyleşide, Kraliçe II. Elizabeth, Prenses Diana ve Oprah Winfrey gibi kişilerle ilgili çok konuşulacak bir çıkışta bulundu.