Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan'ın Kılıçdaroğlu'nu Suçladığı SSK Haberinin Aslı Başka Çıktı

Erdoğan'ın Kılıçdaroğlu'nu Suçladığı SSK Haberinin Aslı Başka Çıktı

Emre Ordu
10.05.2023 - 00:03 Son Güncelleme: 10.05.2023 - 01:02

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'SSK'yı dolandırdığını' iddia ederek bir gazete kupürünün yer aldığı videoyu Aydın mitinginde gösterdi. Ancak haberin orijinalinde Kılıçdaroğlu'nun SSK'daki dolandırıcılığı tespit ettiği anlatılıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Seçime sayılı günler kala mitinglerini sürdüren Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'ın bugünkü durağı Aydın'dı. Erdoğan burada yaptığı konuşmada Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı. 

Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun 'SSK'yı dolandırdığını' iddia ederek bir gazete kupürünün yer aldığı videoyu izletti. Ancak doğrulama platformu teyit.org yaptığı inceleme sonucunda, Erdoğan'ın iddiasının gerçeği yansıtmadığını ortaya koydu. 

1 Mayıs 1996 tarihli Milliyet gazetesi haberinde, Kemal Kılıçdaroğlu’nun SSK'daki dolandırıcılığı tespit ettiği ve Sayıştay'a şikayet ettiği anlatılıyor.

Teyit.org tarafından yapılan açıklama şöyle:

'Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Aydın mitinginde kullandığı videoda görünen gazete kupürü, Kılıçdaroğlu'nun SSK'yı dolandırdığını göstermiyor. Habere göre SSK’daki dolandırıcılardan şikayetçi olan Kılıçdaroğlu'nun kendisi, suçlu bulunan firma ise Sa-San.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
158
34
24
11
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Selam Özbakan

utanıyorum bu ülkede doğup yaşadığıma bu kadar gerizekalı sanıyorlar bizi bu teknolojinin olduğu çağda ama adamlar haklı uzaya yol yaptık desek inanırlar dem... Devamını Gör

herif_hayvan

Çok sevip savundukları Adnan Menderes de seçmenin önüne odun koysam seçtiririm derdi rahmetli...

Özlmmm

Ya bir insan bu kadar dinden imandan bahseder ve gider başka birinin günahını alır bu ne yaman çelişkidir arkadaş

Sahtesecim

E adam seccadeyi almis eline dolasiyor

Bozkurt

Bu yalan çıkalı bir 8-9 sene oluyor zaten. Nedendir bilinmez Erdoğan bu yalana çok bel bağlamış olacak ki, gençlerden oy alabilmesini "Gençlere SSK'yı anlatm... Devamını Gör

bryandes alpes

540 haftadır camideki içki alemi ve deri yelekli BDSM ci abilerin başı örtülü bacımızın üstüne ürine yapma görüntülerini verecekti. Hakikaten nooldu o iş.