Fransa’nın Bordeaux kentinde yaşanan saldırı anı kameralara yansıdı. Görüntülerde bir kişinin, yaşlı bir kadına saldırıp, torununu kaçırmaya çalıştığı yer alıyor.
İzmir’de geçtiğimiz günlerde kan donduran bir vahşet yaşanmıştı. 3'ü kadın 4 Türkmenistan uyruklu kişinin cinayet zanlısı olarak aranan erkek şüpheli Saparmurat Hallyev, suç aletiyle birlikte Çeşme ilçesinde yakalandı.
Eski CHP'li Abdullatif Şener, daha önce bir yayında söylediği 'Sinan Oğan'a oy verdim' sözlerini, 'Çapraz mapraz, sorular morular yaparken, biraz rahatlatmak için beni sorgulayanları, biraz da kafa bulmak için söyledim' ifadeleriyle savundu.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, İç Ege, Batı ve Orta Akdeniz'in iç kesimleri, Doğu Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve batısının sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay, AK Parti Genel Merkezi'ne giderek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü. Görüşme sonrasında asgari ücret hakkında açıklamalarda bulunan Atalay “Perşembe gününden önce bir sonuca ulaşırız diye umut ediyorum” dedi.
Haftanın ilk Sayısal Loto çekilişi bu akşam Milli Piyango İdaresi tarafından gerçekleştirildi. Milli Piyango'nun en eski çekilişlerinden biri olan Sayısal Loto çekilişinde gecenin kazandıran numaraları ise merak konusu oldu. Peki Sayısal Loto sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto'da kazandıran numaralar ne oldu? İşte 19 Haziran Pazartesi Çılgın Sayısal Loto sonuç ekranı.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’ndan (AFAD) yapılan açıklamaya göre; Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde saat 21:31’de 4,7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
Türkiye'de geçtiğimiz hafta Inter ve Manchester City takımları arasında oynanan Şampiyonlar Ligi finalinin olduğu hafta konaklama tesislerinde (otel, pansiyon vb.) kullanılan Kimlik Bildirim Sistemi’nin (KBS) çöktüğü, 3 gün boyunca konaklama tesislerine gelen hiç kimsenin güvenlik sorgularının yapılamadığı, bu sayının da 15 milyon kişiyi bulduğu belirtildi.İşte detaylar…
Fatih Portakal, görüşmeleri süren asgari ücret zammıyla ilgili açıklamada bulundu. Portakal’a göre asgari ücret, 10 bin 500 ila 11 bin 500 arasında bir rakam olacak.
Milli Piyango İdaresi tarafından gerçekleştirilen haftanın ilk On Numara çekilişinde büyük bir heyecan yaşandı. Canlı olarak yayınlanan çekilişte gecenin şanslı numaraları vatandaşların merak konusu oldu. Peki On Numara sonuçları açıklandı mı? On Numara'da kazandıran numaralar ne oldu? İşte 19 Haziran Pazartesi On Numara sonuç ekranı ve kazandıran numaralar.
Titanik’in enkazına tur düzenlemek için kullanılan küçük denizaltı Atlantik Okyanusu’nda kayboldu. Deniz aracında kaç kişinin olduğu henüz bilinmezken, ABD’ye bağlı Boston Sahil Güvenliği tarafından denizaltıyı bulmak için bugün arama-kurtarma operasyonu başlatıldı.
2023-YKS soru kitapçıklarının basıldığı kapalı matbaa merkezinde görev alan ve 45 gün boyunca dış dünya ile iletişimi tamamen kesilen 110 personel, dün sınavın tamamladığı saat 17.46 itibarıyla ailelerine kavuştu.
Borsa İstanbul'da Merkez Bankası'nın faiz kararını açıklayacağı hafta sert düşüşle başladı. Google, 'Borsa neden düştü?' sorusuyla endeks kadar yoğun bir gün geçirdi. Dolarda seyir yatay olurken, 19 Haziran Pazartesi günü Borsa İstanbul'da yükselen ve düşen hisselerle varlık fiyatlamalarına buyurun birlikte bakalım.
Almanya, nitelikli iş gücünü ülkesine çekmek için Mavi Kart uygulamasına geçileceğini açıklamıştı. Hazırlanan yasa tasarısında ek geliştirmeler yapıldı.
Piyasalarda ana gündem 'faiz kararı.' 22 Haziran Perşembe günü yeni Başkan Hafize Gaye Erkan liderliğinde toplanacak olan TCMB Para Politikası Kurulu'nun (PPK) uzun zaman sonra artış yapması bekleniyor. Bu beklentilere bugün bir de yapay zeka eklendi. Ancak yapay zeka, yatırım kurumları ve uzmanları kadar rasyonel olmadı. Olasılıkların içine siyaseti de kattı.
Asgari Ücret Komisyonu, yeni asgari ücreti belirlemek üzere bugün ikinci kez bir araya geldi. Milyonlarca çalışanın merakla beklediği habere ilişkin TÜRK-İŞ Genel Mali Sekreteri Ramazan Ağar açıklamalarda bulundu. Peki, asgari ücret belli oldu mu?
Esenyurt’ta boşanma aşamasındaki eşi Ayşe Karslıoğlu'na tehdit mesajları atan Hakan K. daha sonra evi taşladı. Şikayetçi olan Karslıoğlu, 'Çok kez şikayetçi oldum, onun yüzünden ben de çalışamıyorum. 'Eğer çalışırsan seni bir yerde yakalayıp başını keseceğim' diye mesajlar atıyor. Boşanmak istiyorum, 1 senedir devam eden davamız var' dedi.