Dünyanın dört bir yanında aldığı eğitimlerle birçok enerji tekniğinin bilgisini modern tıp bilgisiyle sentezleyerek etkin bir tedavi ekolü benimseyen Metin Hara, sevginin ve düşünce gücünün neler yapabileceğini bilimsel ve uygulamalı olarak göstermektedir.14 Haziran 1982 tarihinde, İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlköğrenimini 50. Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulunda tamamladıktan sonra, orta ve lise öğrenimi için Üsküdar Amerikan Kolejine gitmiştir. 12 yaşında kendi içsel yolculuğuna başlayan Metin, bu süre boyunca birçok farklı öğretide eğitimler almış, ezoterik anlamda kendini geliştirmiştir. 2000 yılında babasının geçirdiği ağır bir trafik kazasında babasını 1 yıl sonra tekrar ayağa kaldıran fizyoterapistlerden etkilenip İstanbul Üniversitesi Çapa Kampüsü Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölümüne girmiştir. Üniversite hayatı boyunca geçimini sağlamak için reklam oyunculuğuna başlamış, birçok ulusal ve global markanın Türkiye ve yurtdışındaki tanıtım mecralarında yer almıştır. 2000 yılından itibaren insanların yaşamlarını dönüştürebilmesi için ağır hastalıkları olan insanlara seminerler ve bireysel seanslar yapmaya başlamıştır. 2007 yılında ''Dinle Neyden'' adlı filmin başrol oyuncularından biri olarak 2008'de Uluslararası Ankara Film Festivalinde en iyi genç yetenek ödülüne layık görülmüştür. 2008 yılında “Trusthuman- İnsanagüven” projesini hayata geçiren Metin “Başka Bir Dünya Mümkün” felsefesiyle bireysel seanslar ve toplu seminerlerle insanların hayatına dokunmaya devam etmiştir. 2014 yılında ''Aşkın İstilası'' 3’lemesinin 1. kitabı olan “Yol” kitabı, sadece ilk 3 ayda 100.000’in üzerinde satmış, yaklaşık 8 ay boyunca bestseller listelerinde kalmıştır. 2014 yılında birçok global markaya eğitimler veren Metin, sosyal sorumluluk bilinciyle dikkat çekmiştir. Her dokunduğu hayat için ağaç diken, yunus evlat edinenhapishanelere, yetimhanelere,huzurevlerine yaptığı ziyaret ve yardımlarla dikkat çekmiştir. Birçok çevre ve sosyal sorumluluk derneğine üye olan Metin, Kansersiz Yaşam Derneği yönetim kurulu üyesidir.2014 yılında her bireyin dünyaya sunabilecek bir hediyesi olduğunu anlatmak için, Trusthuman Academy’yi kurmuştur.Aynı yıl Tedx konuşmacısı seçilip 126 ülkede yayınlanan “Başka Bir Dünya Mümkün” adlı konuşmayı yapmıştır.2015 yılında Hürriyet Gazetesinin pazar ekinde yazıları yayınlanmaya başlamış ve büyük ses getirmiştir.Türkiye'de birçok üniversitede, tıp fakültelerinde, sağlık kuruluşlarında eğitimler düzenleyen Metin, yurt dışında da birçok ülkede eğitimler vererek sevgi ve düşünce gücünün insan sağlığı üzerindeki etkisini bilimsel ve uygulamalı olarak öğretmektedir.
Eski sevgililerini aldatıp biribiriyle sevgili olanlar mı daha ilginç? Yoksa, sevgilisinin rızasını alıp başkalarıyla birlikte olanlar mı? Her türlü ilginç insanın yer aldığı röportajımızla tekrar karşınızdayız.Keyifle izlemeniz dileğiyle..
Türkler ve almanlarin uyum icinde yasamasi karsiliklimi ve hangi tarafin uyum icin nekadar cok caba gösterdigini duymak istedim.. Uyum politikasi konusunda bir sokak röportaji
2015 seçimleri de diğer seçimler gibi maalesef kavgalara sahne oldu. Beklenen bir şeydi ancak bu denli memleketin her yerinden duyulması oldukça garip. İzleyelim...
Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu, oyunu eşi ve oğluyla birlikte Beykoz’daki Sedat Simavi İlkokulu’nda kullandı. Belözoğlu’nun oy pusulasının bulunduğu zarfı sandığa oğlu attı.
Jon Snow ve Ak Gezenin kılıçla çarpıştığı kısım ışın kılıcı ile değiştirildi. Sahnenin finalinde ise farklı bir sürpriz bizleri bekliyor. Son bölümü izlememiş olanlar için spoiler içerir.
Geçtiğimiz haftanın en çok izlenilen, tartışılan ve dikkat çeken videoları karşınızda. İyi seyirler... Daha fazla eğlenceli video için videolar butonunu ve her videonun üzerine gelince solunda açılan paylaş kısmını kullanabilirsiniz!