Fransa'da düzenlenecek olan EURO 2016 öncesinde terör saldırısı şüphesi Fransızları ve futbol sevenleri tedirgin ediyor. Lyon polisi de EURO 2016'ya saatler kala geniş çaplı bir tatbikat gerçekleştirdi. Gerçeğe yakın olarak gerçekleştirilen tatbikatta ortaya çok çarpıcı görüntüler çıktı.
Türk halk müziğinin ve protest müziğin önde gelen adlarından biri olan Selda Bağcan, Hollanda'nın en çok okunan gazetelerinden de Devolkskrant'a verdiği röportajda başarısının sırrını anlattı.
Ubisoft'un merakla beklenen açık dünya temalı hacker oyunu Watch Dogs 2'den oynanış videosu ve fragman geldi. Ubisoft'un dinamikler ve oyuncu motorunun çok başarılı bir şekilde çalıştığı yeni oyundaki gerçeklik neredeyse gerçek hayat seviyesinde.
Parodi kralı Bart Baker popüler şarkılardan nasiplenmeye devam ediyor. 4 kızdan oluşan Little Mix grubunun Sean Paul ortaklığı ile çıkardığı 'Hair' şarkıları ise kral tarafından böyle yorumlandı.
İkiz kule saldırısında arama kurtarma yapan köpeklerden şuan tek hayatta olan Bretagne'in son kez veterinere girişi büyük bir saygı çerçevesinde gerçekleşti. Böylesine acı bir olayı ne kadar çok önemsediklerini bir kez daha görüp, kıskanmamak elde değil.
Türkiye hakkında belkide dünya ülkeleri arasında en az bilgiye sahip Amerikalıların yanlış bildikleri neler? Seeker Network'ün hazırladığı Lissette Padilla'nın sunduğu videoyu izliyoruz... Video ayarlarından Türkçe altyazı seçeneğini seçmeyi unutmayınız!
İtalyan sanatçı Johannes Stötter vücut boyama teknikleri ile adından sıkça söz ettiren birisi. Muhteşem göz yanılsaması yaşattığı çalışmalarında kullandığı teknikler ile gerçeğinden farksız hayvanlara bürünen Johannes son olarak bir kurda büründü.
Webtekno, 51. Bölge’nin tanıtımına dair belgesel tadında bir video hazırladı. Acaba gerçekten yüksek teknolojik ürünler, ışınlanma, zaman yolculuğu gibi bilimin “hayalleri” 51. Bölge’de hayat mı buluyor?
Yumurta mı tavuktan, tavuk mu yumurtadan çıkar tartışmasına girmeyip araştırmacı ruhlarını ortaya koyan Japon lise öğrencileri bir civcivi yumurtası olmadan dünyaya getirmeyi başardılar!
Endonezya'da gerçekleşen olayda, genç bir kız cep telefonuyla selfie çekerek trenin geçişini kaydetmek istedi. Telefon kamerasını da trenin geçişini daha iyi kaydedebilmek için değiştiren kız birazdan yaşanacak faciadan habersizdi. O anlara şahitlik eden kız dehşete düşerken, korkunç kaza genç kızın kamerası böyle yansıdı.
Dünyadaki her şeyden çok can almayı başarabilen sivrisinekler bunu başarırken kullandıkları iğnelerin bu özelliğini daha önce hiç duymamış olabilirsiniz!
Copa America 2016'da A Grubu'nun temsilcileri Kolombiya ve Paraguay karşı karşıya geldi. Hakemin maç öncesi yaptığı para atışında para dik geldi. Bu inanılmaz olay karşısında futbolcular da şaşkınlığını gizleyemedi. Bu olay bize ünlü aktör Kemal Sunal'ın 'Korkusuz Korkak' filmindeki o sahneyi getirdi.
Game of Thrones’un dev yıldızı Dağ, Cristiano Ronaldo’yu tehdit etti. Euro 2016’da kendi ülkesi İzlanda ile karşılaşacak Portekiz’de forma giyen yıldızı futbolcuya gözdağı veren Dağ lakaplı Thor Björnnson 'Ronaldo, senin çok iyi bir futbolcu olduğunu biliyorum, ama takım arkadaşlarıma karşı oynayacağın maçta gol atma cür'etini gösterirsen, seni bulurum ve aynen dizide yaptığım gibi kafanı patlatırım' dedi. Björnnson şaka yollu bu mesaj sonrası gülmekten kendisini alamadı.
Ananas iPhone'u Korur mu? başlıklı videosu ile yeni bir düşme testi yayınlayan GizmoSlip kanalı yine çılgınlıklar peşinde. 30 metre yükseklikten ananasın içine konulan iPhone'un düşme testi ne kadar başarılı olmuş hep birlikte izliyoruz.
Her zaman daha fazla aksiyon ve zorlu arazilerde gezmek isteyen kişilerin istekleri farklı cihazların üretilmesine ön ayak oluyor.Bu kaykay kumda ve betonda kusursuzca gitmek için tasarlanmış.
Şili’de Atacama Çölü’ndeki 3 bin metrelik Cerro Armazones Dağı’nın zirvesine yapılan E-ELT ismi verilen teleskop dünyanın en büyüğü olacak. Teleskop, 39,3 metre çapında parçalı bir ana ayna ile 4,2 metre çapında yardımcı bir aynaya sahip yansıtmalı bir teleskoptan oluşuyor. Teleskop, ayrıca uyarlanmış optik ve çeşitli aygıtlarla da destekleniyor. Teleskop, Avrupa Güney Gözlemevi’nin çabalarıyla inşa ediliyor. 2024 yılında tamamlanması beklenen teleskop, dünyanın en büyük optik teleskobu olacak.