Alparslan Kuytul, sosyal medya hesaplarından 'Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'e Tarihi Ders!' başlığıyla bir video yayınladı. Alparslan Kuytul videoda, son 4-5 yılda insanların 'Adalet' diye bağırdığından bahsederek, yargının bağımsız olmadığını herkes çok iyi biliyor dedi.
KAHVALTILIK MİNİ PİDEPide Hamuru için520 gr un325 ml ılık su1 TK kuru maya1/2 TK şeker1/4 TK tuzHarç için:1 paket Sütaş Pide-Pizza Peyniri2 adet domates1/2 TK kekikTuzKarabiberÜzeri için:1 yumurta sarısı1 YK sütHazırlanışı:Ilık su ve kuru mayayı karıştırıp 2-10 dk bekleyin. Sonrasında un, tuz ve şekeri karıştırın. Suyu içerisine ekleyerek yoğurun. Sonrasında hamuru 1 saat dinlenmeye bırakın. Hamur dinlenirken domatesi soyun ve doğrayın. Sütaş Pide-Pizza Peyniri’ni rendeleyin. Harç için gerekli malzemeleri karıştırın. Hamuru bezelere ayırın. Bezeleri elinizle açın sonrasında merdane ile inceltin. Ortasına harcı koyun ve pide şeklinde kapatın. Mini pideleri tepsiye dizin. Yumurta sarısı ve sütü çırpın. Pidenin kenarlarına sürün. Önceden ısıtılmış 190 derece fırında pideler kızarana kadar pişirin.
Yüzük alan adam eşine yüzüğü Mint kutusunda sürpriz bir şekilde veriyor. Yüzüğü görünce oldukça mutlu olan ve 'Bana mı aldın?' sorusu ile durumu netliğe kavuşturan kadın, sevinçten Seyit Onbaşı'na dönüşüyor ve eşini kucaklıyor. İşte o anlar...
Formula 1 Türkiye Grand Prix'sinde ikinci antrenman turları da bugün tamamlandı. Red Bull takımından Max Verstappen, bu turda da en iyi dereceyi elde ederken Mercedes pilotu Lewis Hamilton, pistin yeni zeminini eleştirdi. 'Yeni asfalt için milyonlar harcamak yerine, sadece temizlemeleri yeterli olabilirdi” diyen Hamilton, 'Sanki bir buz pateni pistinde sürüş yaptık. Koydukları her neyse asfalttan sızıntı yapıyor. Resmen b** gibiydi, büyük B ile' ifadelerini kullandı.Hamilton'ın bu şikayeti sonrasında kaygan asfalt için seferberlik başlatıldı. Binek araçlar İstanbul Park'ı yarışa hazır hale getirmek için turlamaya başladı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 41.Komando Tugay Komutanlığı Sancak Verme Töreni ve AK Parti Tekirdağ 7. Olağan İl Kongresi programlarının ardından Tekirdağ Şehir Hastanesi açılışına katıldı.
Sosyal medyada İstanbul Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde çekildiği iddia edilen görüntülerde korkutucu bir koronavirüs test kuyruğu görüldü. CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu da paylaştığı görüntüler ilişkin 'Sıkıntı büyük' ifadesini kullandı.
KENARI PEYNİR DOLGULU PİZZAPizza hamuru için:1 TK kuru maya2 YK şeker1/4 SB zeytinyağı2 TK tuz4 SB un1,5 SB ılık suPizza sosu için:2 SB domates püresi1 SB domates1 YK salça1 TK sarımsak tozu1/2 TK kekik1 TK tuz1/2 TK şeker1 TK zeytinyağıKenar ve üzeri için:1 paket Sütaş Pide-Pizza PeyniriTaze fesleğen2 domates3-4 adet mantar1 yeşil biber5 YK mısırPizza hamuru için; ılık su, maya ve şekeri karıştırıp 5 dk bekletin. Sonrasında içerisine zeytinyağını ilave edin. Bir kapta un ve tuz karıştırın sonrasında ılık suyu üzerine yavaş yavaş ilave edin ve hamuru 1 saat bekletin. Pizza sosu için; bir sos tenceresine zeytinyağını alın. Sonrasında domatesleri, domates püresini ve salçayı ekleyip karıştırın. Sonrasında kalan malzemeleri ilave edip sos kıvamına gelene kadar pişirin. Sütaş Pide-Pizza Peyniri’nden serçe parmak büyüklüğünde parçalar kesin. Kalanını rendeleyin. Hamuru 23-24 cm çapında açın ve en kenardan 1 cm içerisine dilimlenmiş peynirleri yerleştirin ve kenarda kalan hamur ile üstünü örtün. Pizza sosunu sürün. Rendelenmiş peynirleri serpin. Üzeri için gerekli malzemeleri ve önceden ısıtılmış 200 derece fırında 15-16 dakika kontrollü pişirin. Fırından çıkartınca taze fesleğen ile servis edin.