Aykiri.com.tr tarafından paylaşılan ve kokoreç imalathanesinde kaydedildiği belirtilen görüntüler sosyal medyada tepki çekti. İnsan sağlığını tehlikeye atan bir ortamda kokoreç imalatı yapılması tepki çekerken, görüntülerin de Gaziantep'te kaydedildiği belirtildi.
Seçime 3 gün kaldı ve herkes seçime dair fikirlerini kendi tarzıyla insanlara anlatmaya ve insanları kullanacakları oy konusunda bilinçlendirmeye çalışıyor.
Komedyen Baturay Özdemir'in bir stand-up gösterisinde Memleket Partililere sarf ettiği sözler yeniden gündem oldu. Memleket Partisi Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce bugün yaptığı basın toplantısında Cumhurbaşkanı adaylığından çekildiğini açıklamıştı. O açıklamadan sonra ise Baturay Özdemir'in sözleri yeniden gündem oldu.
Memleket Partisi genel başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, bugün düzenlediği basın toplantısı ile Cumhurbaşkanı adaylığından çekildiğini açıkladı. Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilmesi gündeme bomba gibi düşerken o haberi alan bazı kişiler ise hayal kırıklığına uğradılar.
Hem oyunculuğuyla hem özel yaşamıyla hem de kişiliğiyle oldukça sevilen Mehmet Aslantuğ, Türkiye İşçi Partisi Muğla Milletvekili adayı oldu bildiğiniz gibi.
AK Parti gençlik kolları, 14 Mayıs'ta ilk kez oy kullanacak gencin doğum gününde evine pasta gönderdi. O genç kendisine gelen pastayı sosyal medyada paylaştı.
14 Mayıs'ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerine çok çok az bir zaman kaldı. Millet İttifakı ile Cumhur İttifakı arasında kıyasıya bir rekabetin sürdüğü seçim öncesinde adaylar bir de çocuklara soruldu.
Yaşadığımız deprem felaketinde, deprem döneminde yaptığı yanlış uygulamalarla adını sıkça duyduğumuz Kızılay Başkanı hakkında, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın düşüncesi soruldu.
Babası Serhan Keskin'in sosyal medyada videolarını paylaştığı Almila, büyük beğeni ile takip ediliyor. Almila son videosunda ise gerçekleşen hayali karşısında gözyaşlarına boğuldu.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Mansur Yavaş, 'Türkiye'nin en büyük beka meselesi sizsiniz' diyerek AK Parti'yi eleştirdi.
Mutlu eden haberlere hasret kaldığımız şu günlerde, içinizi açacak bazı haberlerle geldik. 'Var Böyle Tipler' adıyla tanınan Kıvanç Talu'nun hazırlayıp sunduğu sıcak gündeme dair haberlerimize hoş geldiniz!
Lübnanlı olduğu belirtilen bir kişinin Taksim İstiklal Caddesi'nden paylaştığı görüntüler tepki çekti. O görüntülerdeki erkeğin, İstiklal Caddesi'nde etrafındaki kadınları bahsederek 'Buradaki bütün kadınları 100 dolara alabiliriz' dediği iddia edildi.
Kendi istedikleri kişiye oy vermeleri için çocuklarını zorlayan aileler, bunun kanıtı olarak da çocuklarından video kaydı veya fotoğraf kaydı isteyebiliyorlar. Böyle bir durumla karşılaşan gençler ise ne yapacaklarını bilemeyebiliyorlar.