Fenerbahçe Son 3 Yıldır Ara Transfer Döneminde Oyuncu Almıyor
Spor Toto Süper Lig'de maç fazlasıyla lider durumda bulunan Fenerbahçe, futbolda 'ara transfer' olarak adlandırılan ikinci transfer ve tescil dönemini sessiz geçirdi. Ara transfer döneminde yeni bir oyuncu almayan sarı-lacivertliler, son 3 yıldır bu politikasını sürdürüyor.
Türk Futbolu Nereye Gidiyor?
UEFA Finansal Kontrol Kurulu Yargı Komisyonu'na 1+1 yıl men istemiyle sevk edilen Galatasaray'ın içinde bulunduğu süreç, gözleri kulüplerin mali yapısına çevirdi.
Süper Lig'in Ara Transfer Dosyası
Devre arasında başlayan ara transfer dönemi dün gece sona erdi. Ara transfer dönemi, kadrolarına takviye isteyen birçok Süper Lig takımı için hareketli bir dönem oldu. Süper Lig takımlarından en çok transfer yapan ekip Eskişehirspor oldu.
Reklam
Reklam
Ziraat Türkiye Kupası Kuraları Çekildi
Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek ve yarı final kuraları çekildi. Türkiye Futbol Federasyonu'nun Beykoz Riva'daki idari merkezinde gerçekleştirilen kura çekimine son 8'e kalan takımların temsilcileri katılıyor. Çeyrek ve yarı final maçları çift maçlı eleme usulüne göre oynanacak.
Reklam
Jem Paul Karacan Bursaspor'da
Bursaspor, transfer çalışmaları çerçevesinde Galatasaray'dan Jem Paul Karacan'ı satın alma opsiyonuyla sezon sonuna kadar kiraladı.
Reklam
Reklam
Reklam