Görüş Bildir
Haberler
Zorlu Operasyon Konusu Nedir? Zorlu Operasyon Filmi Oyuncuları Kimlerdir?

Zorlu Operasyon Konusu Nedir? Zorlu Operasyon Filmi Oyuncuları Kimlerdir?

Müge Kakşi
18.06.2021 - 17:30

2019 yılında gösterime giren Zorlu Operasyon filmi yönetmen koltuğunda Lee Byeong-heon otururken filmin senaryosu ise Bae Se-young'ın kaleminden çıkmıştır. Bu gece ATV ekranlarında izleyicisi ile buluşacak filmin konusu ve oyuncuları ise oldukça merak ediliyor. Peki Zorlu Operasyon filmi konusu nedir? Zorlu Operasyon oyuncuları kimlerdir? Detayları haberimizde sizler için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Zorlu Operasyon Konusu

Narkotik şubede görev yapan beş polis, peşinde oldukları suçluya yaklaşmak ve kanıt toplamak için sıradan bir tavuk restoranında kamufle olurlar. Burada tıpkı garson ve aşçı gibi çalışmaya başlayan polisler hesapta olmayan işler ile karşılaşırlar. Yaptıkları tarif beğenilince gizlenmek için girdikleri restoran bir anda ülkede çok büyük popülerlik kazanır. Operasyonun gizliliğini korumak ve suçluları yakalamak sandıklarından daha zor olacaktır.

Zorlu Operasyon Oyuncuları

Zorlu Operasyon Oyuncuları
  • Ryu Seung-ryong - Takım Lideri Go

Kararlı ama performansı kötü bir polis. Operasyonda kullanılan tavuk restoranını alabilmek için emeklilik fonlarını kullanır. 12 bıçak yarasından sağ kurtulduğu için takma adı zombidir.

  • Lee Hanee - Dedektif Jang

Takımın problem çözücüsüdür ama çözümleri her zaman etkili olmaz. Muay Thai şampiyonluğu olduğu için takım arkadaşları ona Ong-Bak (bir Muay Thai dövüşçüsünü anlatan filmin adı) diye seslenir. Dedektif Ma ile aşk-nefret ilişkisi vardır.

  • Lee Dong-hwi - Dedektif Young-ho

Takımın en ciddi üyesidir. Eski asker olduğu ve özel birimde yer aldığı dedikoduları vardır.

  • Jin Seon-kyu - Dedektif Ma

Kumar oynama huyu olan bir polistir. Tavuk restoranının başarısını ailesinden gelen tariflerle sağlamıştır. Eski judocudur.

  • Gong Myung - Dedektif Jae-hoon

Takımın genç ve hevesli üyesi. Saf ve çocuksudur. Lisede beyzbol oynadığı için darbelere dayanıklıdır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın