Görüş Bildir
Haberler
Zorla Gönderildiği Medresenin Ahırında Ölü Bulunan Abdülbaki'nin Babası Konuştu: 'Şikayetçi Olmayacağız'

etiket Zorla Gönderildiği Medresenin Ahırında Ölü Bulunan Abdülbaki'nin Babası Konuştu: 'Şikayetçi Olmayacağız'

Şanlıurfa'da zorla gönderildiği Menzil tarikatına bağlı medresenin yanındaki ahırda ölü bulunan 12 yaşındaki Abdülbaki Dakak'ın babası konuştu. Olaydan şikayetçi olmayacağını belirten baba, 'yapılacak bir şey yok' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

12 yaşındaki Abdülbaki Dakak, 10 Haziran’da kaybolmuş ve ailesinin zorla gönderdiği Menzil tarikatına ait medresenin yanındaki ahırda asılı halde ölü bulunmuştu.

12 yaşındaki Abdülbaki Dakak, 10 Haziran’da kaybolmuş ve ailesinin zorla gönderdiği Menzil tarikatına ait medresenin yanındaki ahırda asılı halde ölü bulunmuştu.

İlgili haber 👇

'Şikayetçi olmayacağız'

'Şikayetçi olmayacağız'

Kaçak medrese, Dakak’ın ölümünün ardından kapatılırken, 10Haber’den Hazar Dost’a konuşan Abdülbaki Dakak’ın babası Abdullah Dadak, acılı olduklarını belirtti.

“Konuşulacak bir şey yok. Taziyemiz var. Bizi arayıp rahatsız etmeyin” diyen Dakak, şikâyetçi olmayacaklarını söyleyerek, “Yapılacak bir şey yok” ifadelerini kullandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
414
69
48
28
16
6
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ışık Kara

kız kardeşim 5 yaşında parkta bisiklet sürerken bir aracın parka dalıp çarpması ile hayatından oldu. babam peşini bırakmadı. adam zengin bir aşirettendi. 1 g... Devamını Gör

mamamia

başınız sağolsun:(

mamamia

yemin ederim çıldırmamak elde değil hem kalk zorla gönder hem şikayetçi olma, hiç şaşmaz bu hep aynı senaryo. tehdit edilmiş olabilir diyenler için de canım... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Onların başına yıkarım orayı..Böyle yaratıklar ana baba olmasın olmasın olmasın

Nuray

Ortak özellikleri bu zaten. şimdiye kadar heba edilen çocukların suçu neydi? ailelerini seçemiyor olmaları mı..

Kılıç

nasılsa yanında bir çocuk yapma makinası var.. 5 tane daha doğurur