Görüş Bildir
Haberler
Ziraat Bankası Personel Alımı 2014

Ziraat Bankası Personel Alımı 2014

Yilmaz Ismail
14.05.2014 - 16:25 Son Güncelleme: 14.05.2014 - 18:26

Ziraat Bankası Personel Alımı 2014

Ziraat Bankası Personel Alımı 2014

Hayatımızla beraber büyüyen işsizlik sorunu büyük sıkıntılar verirken, ekonomik durumdan büyük sorunlar yaşıyoruz. Hayat koşulları bizleri mecburen iyi bir iş, iyi bir para veren şirket yada bir kuruluş ta çalışmak zorunda bırakıyor. Peki iyi bir iş ve iyi para veren şirket nasıl bulunur diyorsanız yazımızın devamını okuyun.

Ziraat Bankası personel alımlarına 2014 yılında da devam ediyor. Eğer sizde Ziraat Bankası’nda çalışmak isterseniz bu fırsatı kaçırmayın.

Ziraat Bankası Personel Alımı yapacak. Sizde Ziraat Bankası’nda çalışarak iyi bir para kazanmak  istermisiniz ? Ziraat Bankası’nda çalışarak iyi bir kariyer sahibi olabilirsiniz. Ziraat Bankası İş Başvurusunda bulunmak için kuruluş hakkında paylaştığımız ayrıntılı bilgileri inceleyerek alt kısımda bulunan bağlantıdan Ziraat Bankası insan kaynaklarına ulaşabilirsiniz

Ziraat Bankası 1893 yılında kurulmuş ülkemizin en köklü bankalarındandır. Osmanlı Devletinde kurulan bu banka şu anda dünya çapında hizmet vermektedir. Ülkemizin en büyük bankalarından biri olanZiraat Bankası sadece ülkemizde kalmayarak New York, Sofya, Tiflis, Bağdan, Girne, Erbil gibi birçok farklı ülkede birçok şubesi ile hizmet vermekte. Ülkemizde 1.400 ve ülke dışında 1545 şubesi bulunan Ziraat Bankası’nın ayrıca 4 binden fazla atm’si bulunmaktadır.

Bunun yanında sigorta, yatırım, emeklilik gibi birçok konuda da hizmetini sürdüren Ziraat Bankası yeni personel alımı yapacak.

Ziraat Bankası 2250 Personel Alacak

Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın, geçen sene 4,500 kişiye istihdam sağladıkların bu sene de bunun yarısı kadar istihdam sağlayabileceklerini açıkladı.

Ziraat Bankası insan kaynaklarına gitmek için tıklayın.

Kaynak: http://www.isbilgisi.com/ziraat-banka...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın