Görüş Bildir
Haberler
Zeynep Avcı Kimdir, Kaç Yaşındadır ve Neden Gündemde?

Zeynep Avcı Kimdir, Kaç Yaşındadır ve Neden Gündemde?

Almanya’nın ‘O Ses Türkiye’si olan Voice of Germany'ye bir Türk damga vurdu. Türk kökenli yarışmacı Zeynep Avcı, Tan Taşçı’ya ait Yalan şarkısı söyledi ve büyük beğeni topladı. Voice of Germany'ye damga vuran Zeynep Avcı, sosyal medyanın da gündemine oturdu. Vatandaşlar, ‘Zeynep Avcı kimdir?’ sorusuna cevap arıyor. İşte Almanya’nın en çok konuşulan isimlerinden biri olan Zeynep Avcı ile ilgili tüm bilgiler…

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Voice of Germany'ye Damga Vurdu

Voice of Germany'ye Damga Vurdu

TV8 ekranlarında yayınlanan ‘O Ses Türkiye’nin’ Alman versiyonunu bir Türk damga vurdu. Türkçe olarak Tan Taşçı’nın Yalan isimli parçasını seslendiren Zeynep Avcı, dakikalarca ayakta alkışlandı. Alman jürisi, “Tek kelimesini bile anlamadık ama tüylerimiz diken diken oldu. Bu ne kadar güzel bir ses ve ne güzel bir yorum” diyerek hayranlıklarını dile getirdi.

ZEYNEP AVCI KİMDİR?

20 yıldır çeşitli mekanlarda sahne alan Berlinli Zeynep, Beatztanbul adlı orkestrasıyla tanınıyor. Ailesi 1970'li yıllarda Almanya'ya gelen ve burada yerleşen Zeynep Avcı, Berlin'de büyüdü. Hem Almanca hem de Türkçe'ye oldukça hakim olan Zeynep yarışmada da Türkçe bir parça seslendirerek cesur bir karar aldı. Zeynep tüm jüri üyelerini kendisine döndürerek aldığı kararda haklı olduğunu gösterdi.

Bu Haber De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
18
17
2
1
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın