Görüş Bildir
Haberler
Zafer Işık Kimdir? Zafer Işık Ne İş Yapıyor, Hangi Görevlerde Bulundu?

Zafer Işık Kimdir? Zafer Işık Ne İş Yapıyor, Hangi Görevlerde Bulundu?

Zafer Işık siyaset gündeminde adını sıkça duyduğumuz bir isim haline geldi. Zafer Işık hakkında yapılan araştırmalar son zamanlarda artış gösterdi. Peki Zafer Işık kimdir? Zafer Işık ne iş yapıyor? Zafer Işık hangi görevleri yaptı? İşte Zafer Işık hakkında detaylar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Zafer Işık Kimdir?

Zafer Işık Kimdir?

Zafer Işık 1972 yılında Gemlik'te dünyaya gelmiştir. Lisans eğitimini Anadolu Üniversitesi Makine Bölümü'de tamamlamıştır. Mesleğine denizcilik ve deniz taşımacılığı sektöründe başlamıştır.

AK Parti'nin kuruluşundan itibaren Gemlik İlçe teşkilatında başkanlık görevlerinde yer almıştır.

Zafer Işık Hayatı

Zafer Işık Hayatı

Gemlik İlçe Başkanlığı görevinin ardından 24 Haziran 2018 Genel Seçimlerinde AK Parti Bursa Milletvekili olarak göreve gelmiştir.

Işık aynı zamanda TBMM Tarım, Orman ve Köy İşleri Katip Üyesi, Parlamentolararası Kosova Dostluk Grubu Başkanlığı, Gürcistan Dostluk Grubu Başkanvekili üyesi olarak görev yapmaktadır. 

Zafer Işık ayrıca TBMM Dijital Mecralar Komisyonu üyesidir.

Zafer Işık Görevleri

Zafer Işık Görevleri

Zafer Işık aynı zamanda İlim Yayma Cemiyeti'nin Gemlik şubesinde önemli görevlerde yer almıştır. Gemlikspor, Gemlik Yelken Kulübü, Gemlik Belediye Spor, Gemlik Basket Spor Kulübü ve Gemlik Artvinliler Derneği'nde çeşitli görevlerde bulunmuştur.

Bu içeriklerimizi de inceleyebilirsiniz

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
4
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın