Görüş Bildir
Haberler
Yüzde Kaç Umutsuzsun?

etiket Yüzde Kaç Umutsuzsun?

Kimse bizden umudumuzu söküp alamaz...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kendini "öz güveni yüksek biri" olarak mı tanımlarsın? Mesela bir başkasının yapmayı reddettiği zor bir işi sen yapar mısın?

2. Bu testi neden çözüyorsun?

3. Kendini 1940'ların Sovyet Rusyası'nda Sibirya'da bir gulagda(bir çeşit esir kampı) çalıştığını düşün. Hayatın ya ağır şartlar altında çalışmaktan son bulacak ya da eninde sonunda seni öldürecekler. Kaçmak istesen de iklim çok sert; ne kadar dayanabilirsin meçhul. Ne yapardın?

4. 31 Mart gününde ne yapacaksın?

4. 31 Mart gününde ne yapacaksın?

5. Dünya öyle bir noktaya geldi ki robotların hakimiyeti insanoğlunun varlığını, egemenliğini tehdit etmeye başladı. Böyle bir ortamda rolün nasıl olurdu?

5. Dünya öyle bir noktaya geldi ki robotların hakimiyeti insanoğlunun varlığını, egemenliğini tehdit etmeye başladı. Böyle bir ortamda rolün nasıl olurdu?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Dakika 80... Tuttuğun takım 2-0 geride ve stattasın. Ne yapardın?

6. Dakika 80... Tuttuğun takım 2-0 geride ve stattasın. Ne yapardın?

7. Karadeniz mutfağı, Ege mutfağı ve Güneydoğu Anadolu mutfağı arasından seçim yapmanı istesek, diğerlerine kıyasla en iyi bulduğun hangisi?

7. Karadeniz mutfağı, Ege mutfağı ve Güneydoğu Anadolu mutfağı arasından seçim yapmanı istesek, diğerlerine kıyasla en iyi bulduğun hangisi?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

%50 umutsuzsun

Verdiğin cevaplara göre %50 umutsuzsun. Sen bardağın hangi tarafından bakacağını kestirememiş gibisin. Bazen öyle durumlara düşüyorsun ki artık kendini avutacak motivasyonun 'm' sini bile bulamaz iken, bazen de bir anda içinde sana huzur ve umut veren bir güneş doğuyor. Çocuk olmanın ne şans olduğunu anımsarsın birden bire. Dertsiz ve tasasız haliyle bir anda kendini oyuna kaptırabilecek bir ruh haline sahip olmak lükstür; ancak sen büyüdüğünü anlayıp umutsuzluğa kapılıyorsun. Duvarların ne kadar sert hale gelmişse de duyguların, iç dünyan bir o kadar kırılgan hale gelmiştir. Bazen de öyle bir noktaya geliyorsun ki onca yolu yarılayıp 'acaba' diyerek kendini tökezletiyorsun. Ne olursa olsun kimse senden umudunu söküp almamalı.

%25 umutsuzsun

Verdiğin cevaplara göre %25 umutsuzsun. Ne olursa olsun direncini kaybetmeyen, asla pes etmeyen birisin. Senin için imkansız yok denecek kadar az. Hangi engellerle karşılaşırsan karşılaş teslim olmak yerine onları atlamayı düşünüyorsun. Sonuç her zaman senin için iyi olmasa bile en azından ileride 'keşke' demeyeceğin pişmanlığın yok. Koşullar ne kadar kötüyse bu durumu düzeltmek adına aldığın kararların, adımların işe yarayacağına inanıyorsun. Kimileri seni hayalperest olarak addetse de aslında onlar için bir şeyleri değiştirmek adına ihtiyaçları olan kıvılcımın ta kendisisin.

%100 umutsuzsun!

Evet verdiğin cevaplara göre %100 umutsuzsun. Hem ülkenin şartları hem kendi beklentilerin seni öyle bir hayal kırıklığına, kasvete soktu ki içindeki un ufak ümit kırıntısını bile aldı götürdü. Bazen bu umutsuzluk içinde eline geçen ne varsa parçalamak, kırıp dökmek istesen de bunun bir şey değiştirmeyeceğini bildiğin için, artık etrafında yaşanan, gerçekleşen şeylere karşı kayıtsız kalmayı tercih ediyorsun. Umut sanki senin için bir yanılsama. Bir sihirbazlık gösterisinde iddia edilen 'gizli ip' mahiyetinde. Aslında arkasına savunduğun şeylerin gerçek olmadığını sen de gayet iyi biliyorsun. Belki kendine olan inancını yeniden kazanırsan içine düştüğün umutsuzluktan kurtulmak adına kıvılcımı yakmış olursun. Aslında bu derece umutsuzluğa kapılmanın tek sorumlusu sen değilsin. Böyle düşünüp üstüne vararak kendini yıpratmanın anlamı yok. Kendini toparla, su akar yolunu bulur çünkü.

%75 umutsuzsun!

Sen verdiğin cevaplar göre %75 umutsuzsun. İyi tarafından bak %25 de olsa umudun bir nebze olsun var. Senin durumun daha çok etrafında gelişen olayları kanıksayıp içselleştirmek gibi. Ne sorun ile karşılarşırsan karşılaş onu olduğu gibi kabul ediyor nadiren de olsa işine gelirse onunla mücadele etmeyi tercih ediyorsun. Artık bir beklentin yoktur ve bu nedenle acı eşiğin kapanmıştır. Duygularının seni acıtacak bir ihtimali yoktur. Her şey bir noktada 0'dır(sıfır) senin için. Umutsuzluk beraberinde mutsuzluğu da getiriyor. Doğruyla yanlışı ayırt etmek istemeyecek kadar öte bilinç bir durumda aydınlığını, geleceğini körleşip zifiri karanlık görecek kadar ümidini kaybetmişsin. Seni harekete geçirecek kıvılcıma sahipsin aslında, yalnızca koşulsuz teslim olmuş zihniyetini değiştirmen gerekiyor.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
244
115
83
49
29
27
18
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

%100 şaşırmadım. 😒

Pasif Kullanıcı

mutlu olup olmadığımızı test çözerekmi anlıcaz lan.. hahahahahhaaha hay zikim yapcanız testin c şıkkına ...

Mustafa Karakoç

%75 umutsuzsun! Doğru AKP Türkiyesin de umudun olabilmesi için ya beynini bir gruba, bir tarikata, bir partiye kiraya vereceksin yada beyinsiz olman lazım...