Görüş Bildir
Haberler
Yüzde Kaç Narsistsin?

etiket Yüzde Kaç Narsistsin?

Ebru Çiftçi
30.06.2018 - 13:29 Son Güncelleme: 01.07.2018 - 17:59

Haydi testi çöz ve hemen öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini söyle bakalım.

2. Kaç yaşındasın?

3. Diyelim ki arkadaşınla birlikte aynı şekilde bir sınava çalıştınız. Fakat o senden daha yüksek bir puan aldı. O an bunlardan hangisini hissederdin?

4. Peki söyle bakalım, sevgilinle birlikte bir yemeğe gittiniz ve her şey mükemmel. Ama ona birden acil bir telefon geldi. Ve gitmeniz gerektiğini söyledi. O an ne düşünürdün?

5. Peki arkadaş ortamında en yakın arkadaşının kendini gereksiz bir şekilde övdüğünü ve bunu yalan söyleyerek yaptığını gördün. O an ne tepki verirdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Moralinin bozuk olduğu bir günde seni öven biri ile direkt mutlu olduğunu hissettiğin oldu mu?

7. Peki aynada kendini günde kaç saat izliyorsun?

8. Ve son olarak, vücudunda hiç beğenmediğin bir yer var mı?

Yüzde 25!

Sen insanları çok iyi anlayan ve empati yapabilen birisin. O yüzden narsistlik yüzden çok az çıktı. O da her insanda olması gerektiği kadarıyla. Çünkü her insanın az da olsa kendini seven narsist bir yanı vardır. O yüzden vay efendim nasıl yüzde 25 çıktı felan diye söylenme. Bu oran dediğimiz gibi çok normal. İnsanlara karşı çok duygusal ve iyi niyetlisin. Onları incitmemek için elinden geleni yapıyorsun. Ve sevdiğin insanların başarısını daima destekliyorsun. Herkesin mutluluğu ile mutlu olmayı bilen bir insansın. Gerçekten harikasın!

Yüzde 40!

Senin narsistlik oranın yüzde 40! Bu oran öyle korkulması gereken bir oran değil fakat dikkat edilmesinde fayda var. Çünkü sen de biraz kendini diğer insanlara göre daha fazla beğenme, düşünme gibi bir durum söz konusudur. Bu oran daha fazla yükselebilir ve senin  için sakıncalı olabilir. O yüzden insanlarla kendini karşılaştırma gibi durumların olmamasına dikkat etmelisin. Çünkü bu sana zarrar verebilir. Kendini diğer insanlarla karşılaştırıp yetersiz görürsen kendini üzmüş ve yıpratmış olursun. O yüzden bizden söylemesi. :)

Yüzde 65!

Senin narsistlik oranın yüzde 65 çıktı. Bu oran senin için biraz tehlikeli olabilir. Çünkü insanlar hakkındaki düşüncelerin biraz daha kendine yönelik. Kendini diğer insanlardan daha çok önemsiyor ve ön planda olmayı, göz önünde olmayı daha çok istiyorsun. Bu senin biraz narsist olduğunu gösteriyor. Çünkü insanların seninle ilgilenmediğini hissettiğin anda direkt moralin bozuluyor. Dikkat çekmek için elinden geleni yapıyorsun. Bu senin biraz narsist olduğunu gösteriyor!

Yüzde 75!

Senin narsistlik oranın yüzde 75 çıktı.  Sen aslında kendi içinde çatışmalar yaşayan bir insansın. Nerede nasıl davranacağını çoğu zaman kestiremiyorsun. Çünkü herhangi bir duruma karşı ani tepkiler verebiliyorsun. Hele sinirlendiğin zaman kimseleri gözün görmüyor. O an kimseyi düşünmeden hareket edip, karşındaki insanın kırılıp kırılmadığını umursamadan ağzına geleni söylüyorsun. Tüm bunların yanında diğer insanlarla kendinii karşılaştırıp zaman zaman kendini yetersiz gördüğün de oluyor. O yüzden bu duruma çok ama çok dikkat etmeli durumun ciddiyetinin farkına varmalısın.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
331
136
81
63
45
35
32
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
witch

REKLAMLARINDAN BIKTIM ONEDİO VE ASLA UYGULAMANI YÜKLEMİCEM SÜREKLİ SAYFAYI BAŞA DÖNDÜRÜP YENİLETMEK ZORDUNDA BIRAKIYORSUN! NE PARAGÖZ CIKTINIZ YA!

La Casa De Papel

%65 canım kendim ksksjskan🖤