Görüş Bildir
Haberler
Yüzde Kaç Arızalısın?

etiket Yüzde Kaç Arızalısın?

Etrafından bugüne kadar sen şöylesin, sen böyesin diye birçok şey duymuşsundur eminiz. Bizim öğrenmek istediğimiz ise farklı. Bakalım sen yüzde kaç arızalıymışsın?

Öğrenmek için haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Haydi başlayalım.👻 Toplu taşıma aracındasın ve ağzında sakız sesli şekilde çiğneyen ve balon yapıp patlatan biri var. Bu durumdaki rahatsızlık durumunu 1'den 6'ya kadar puanla! ( 1 rahatsız olmam, 6 çok rahatsız olurum şeklinde)

2. Seçenektekilerden hangisini telefonun ekran kilidi yapmak sana daha uygun?

3. Yukarıdaki soruyu görünce ne hissettin?

4. Hangi t-shirt daha giyilebilir sence?

5. Bayram ziyaretinde yaşlı teyzeler ve amcalar tarafından sorulan hangi soru seni daha çok bunaltıyor?

5. Bayram ziyaretinde yaşlı teyzeler ve amcalar tarafından sorulan hangi soru seni daha çok bunaltıyor?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Dans ederken hangisi sensin?

7. Hangi arızalı film karakteriyle kanka olmak isterdin?

8. Geldik son soruya. Bu tweetlerde bahsi geçen insanlardan hangisi en arızalısı sence?

8. Geldik son soruya. Bu tweetlerde bahsi geçen insanlardan hangisi en arızalısı sence?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

%100 Arızalısın!

%100 Arızalısın!

Verdiğin yanıtlara göre senin arızalılık oranın yüzde 100. Tam anlamıyla bir arızalısın. Deli dolu, yaşamayı bilen, hayattan zevk alan bir yapın var. Nasıl mutlu olunacağını çok iyi biliyorsun. Bazen 'ne kadar arızalı bir insan bu' tepkisi alsan da sana bir şey söyleyeyim, maalesef sen delisin, çatlaksın, sıyırmışsın. Dünyayı rengarenk yapan gerçek bir çeşitsin! Çılgınlığın ötesisin! Ama sana bir sır vereyim mi, iyi insanların çoğu öyledir. :)

%75 Arızalısın!

%75 Arızalısın!

Verdiğin yanıtlara göre senin arızalılık oranın yüzde 75. Buna şaşırdığını sanmıyoruz çünkü hem sen hem de çevren bunun farkındasınız. Arızalılık senin genlerine işlemiş. Yani arızalılık senin sonradan edindiğin değil doğuştan kazandığın bir yetenek. Değişiklikte bir markasın. Kimin ne düşündüğünün senin için hiçbir önemi yok, onları umursamıyorsun bile. Çünkü senin kendi standartların, kendi doğruların var ve o minvalde yaşamaya çalışıyor, birazcık da kanın deli akınca tabii ki durdurulamıyorsun... Bizce hiç bozma sen böyle çok güzelsin :)

%50 Arızalısın!

%50 Arızalısın!

Verdiğin yanıtlara göre senin arızalılık oranın yüzde 50. Ruhunun yarısı bir arızalının özelliklerini taşıyor. Sen kusursuz bir denge kurmuşsun kendine. Aşırılıklardan kaçıyor, kendi halinde takılıyorsun. Kimseye bir yanlışın yok. Sen oldukça zeki ve de kontrollü birisin. Hayattan zevk almasını bilen ama kontrolü de asla kaybetmeyen bir yapın var.  Bu da senin mutluluğunun sebebi. En önemlisi de bu zaten :)

%33 Arızalısın!

%33 Arızalısın!

Verdiğin yanıtlara göre senin arızalılık oranın yüzde 33. Fena bir oran değil.

Kendi arızalılığın farkındasın ve bununla yaşamayı seviyorsun. Yeri geliyor bir arızalı yeri geliyor sakin bir insan oluveriyorsun. Bu yüzden de çoğu zaman mutlusun. İçinde ara sıra kopan fırtınaları saymazsak oldukça normal sayılırsın. Düzeni bozmaz, sadelik delisi olduğun için göze batmayı hiç mi hiç sevmezsin... Daha ne olsun :)

%17 Arızalısın!

%17 Arızalısın!

Verdiğin yanıtlara göre senin arızalılık oranın yüzde 17. Senin için tam bir arızalı diyemeyiz ama içinde bir yerlerde arızalılığa dair büyük izler var. Ama çok fazla değil. Sen neredeyse yaşayan mucizesin, bu devirde normal insanı kim kaybetti de biz bulduk hayret ettik. Lütfen kendinin kıymetini bil. Etrafından arızalılığını sınırlayan baskıları takma. Etrafındakiler de seni baş üstünde taşımalı ve türünün son örneklerinden biri olduğun için seni koruma altına almalı aslında. :)

%1 Arızalısın!

%1 Arızalısın!

Verdiğin yanıtlara göre senin arızalılık oranın yüzde 1. Senin kanında bir gram bile arızalılık yok. Yani senin arızalı olmakla uzaktan alakan yok. Herkesin yarı deli olduğu bu dünyada nasıl normal kalabildin, inanılır şey değil. Tabii bu testte arızalılık oranının yüzde 1 olması senin de bir gün arızalı biri olmayacağın anlamına gelmiyor. Bir bakmışsın çıldırmısın, arızalının teki olup çıkmışsın. Tabii bu o kadar mühim değil, önemi olan senin mutlu olman :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1147
652
276
250
104
83
69
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın