Görüş Bildir
Haberler
Yüzde Kaç Anormalsin?

etiket Yüzde Kaç Anormalsin?

Etrafından bugüne kadar sen şöylesin, sen böylesin diye birçok şey duymuşsundur eminiz. Bizim öğrenmek istediğimiz ise farklı. Bakalım sen yüzde kaç anormalsin?

Öğrenmek için haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Haydi başlayalım.👻 İrem Derici'nin soruya verdiği cevaba ne kadar hak verdiğini 1'den 6'ya kadar puanla! ( 1 en az hak veriyorum, 6 en çok hak veriyorum şeklinde)

1. Haydi başlayalım.👻  İrem Derici'nin soruya verdiği cevaba ne kadar hak verdiğini 1'den 6'ya kadar puanla! ( 1 en az hak veriyorum, 6 en çok hak veriyorum şeklinde)

2. Bu şekilde dans eden bir insan gördünüz, ne düşünürsünüz?

3. Aşağıdakilerden hangisi sence gerçekten anormal bir davranış?

4. Hangi şapka daha takılabilir sence?

5. Düğün arabanın arkasında ne yazsın istersin?

5. Düğün arabanın arkasında ne yazsın istersin?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Biraz özele inelim. Şimdiye kadar kaç kere aşık oldun?

7. Hangi ünlü sana daha anormal geliyor?

8. Geldik son soruya. Kafandaki anormallik tanımı aşağıdakilerden hangisine daha yakın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

%100 Anormalsin!

%100 Anormalsin!

Verdiğin yanıtlara göre senin anormallik oranın yüzde 100. Tam anlamıyla bir anormalsin. Deli dolu, yaşamayı bilen, hayattan zevk alan bir yapın var. Nasıl mutlu olunacağını çok iyi biliyorsun. Bazen 'ne kadar anormal bir insan bu' tepkisi alsan da sana bir şey söyleyeyim, maalesef sen delisin, çatlaksın, sıyırmışsın. Dünyayı rengarenk yapan gerçek bir çeşitsin! Çılgınlığın ötesisin! Ama sana bir sır vereyim mi, iyi insanların çoğu öyledir. :)

%75 Anormalsin!

%75 Anormalsin!

Verdiğin yanıtlara göre senin anormallik oranın yüzde 75. Buna şaşırdığını sanmıyoruz çünkü hem sen hem de çevren bunun farkındasınız. Anormallik senin genlerine işlemiş. Yani anormallik senin sonradan edindiğin değil doğuştan kazandığın bir yetenek. Değişiklikte bir markasın. Kimin ne düşündüğünün senin için hiçbir önemi yok, onları umursamıyorsun bile. Çünkü senin kendi standartların, kendi doğruların var ve o minvalde yaşamaya çalışıyor, birazcık da kanın deli akınca tabii ki durdurulamıyorsun... Bizce hiç bozma sen böyle çok güzelsin :)

%50 Anormalsin!

%50 Anormalsin!

Verdiğin yanıtlara göre senin anormallik oranın yüzde 50. Ruhunun yarısı bir anormalin özelliklerini taşıyor. Aslında içinde normal olmak isteyen bir taraf var. Gerçekten istesen normalleşebilirsin ama normallik durumu sana biraz komik geliyor. Sen kusursuz bir denge kurmuşsun kendine. Aşırılıklardan kaçıyor, kendi halinde takılıyorsun. Kimseye bir yanlışın yok. Sen oldukça zeki ve de kontrollü birisin. Hayattan zevk almasını bilen ama kontrolü de asla kaybetmeyen bir yapın var.  Bu da senin mutluluğunun sebebi. En önemlisi de bu zaten :)

%33 Anormalsin!

%33 Anormalsin!

Verdiğin yanıtlara göre senin anormallik oranın yüzde 33. Fena bir oran değil. Kendi anormalliğinin farkındasın ve bununla yaşamayı seviyorsun. Yeri geliyor bir anormal yeri geliyor normal bir insan oluveriyorsun. Bu yüzden de çoğu zaman mutlusun. İçinde ara sıra kopan fırtınaları saymazsak oldukça normal sayılırsın. Düzeni bozmaz, sadelik delisi olduğun için göze batmayı hiç mi hiç sevmezsin... Daha ne olsun :)

%17 Anormalsin!

%17 Anormalsin!

Verdiğin yanıtlara göre senin anormallik oranın yüzde 17. Senin için tam bir anormal diyemeyiz ama içinde bir yerlerde buna dair izler var. Ama çok fazla değil. Sen neredeyse yaşayan mucizesin, bu devirde normal insanı kim kaybetti de biz bulduk hayret ettik. Lütfen kendinin kıymetini bil. Etrafından anormalliğini sınırlayan baskıları takma. Etrafındakiler de seni baş üstünde taşımalı ve türünün son örneklerinden biri olduğun için seni koruma altına almalı aslında. :)

%1 Anormalsin!

%1 Anormalsin!

Verdiğin yanıtlara göre senin anormallik oranın yüzde 1. Senin kanında bir gram bile anormallik yok. Yani senin anormal olmakla uzaktan alakan yok. Herkesin yarı deli olduğu bu dünyada nasıl normal kalabildin, inanılır şey değil. Tabii bu testte anormallik oranının yüzde 1 olması senin de bir gün anormal biri olmayacağın anlamına gelmiyor. Bir bakmışsın çıldırmışsın, anormalin teki olup çıkmışsın. Tabii bu o kadar mühim değil, önemi olan senin mutlu olman :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1296
745
424
200
122
95
69
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kaan Yılmaz

Hukuk okuyorsun çıktı

hakan a

abi çok merak ediyorum niye her yerde hukukçu olduğunuzu göze sokuyorsunuz :D

Buğra

Ülkede normal insan varmış gibi anormal testi yapıyorlar 😂

Hera

%100 çıktı. Şaşırmadım.