Görüş Bildir
Haberler
Yüz Okuma Becerine Göre Ne Kadar İnsan Sarrafısın?

etiket Yüz Okuma Becerine Göre Ne Kadar İnsan Sarrafısın?

Fotoğraflardaki insanların gözlerinden ne düşündüklerini tahmin et ne kadar insan sarrafı olduğunu söyleyelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. 👇

1. 👇

2. 👇

2. 👇

3. 👇

3. 👇

4. 👇

4. 👇

5. 👇

5. 👇
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. 👇

6. 👇

7. 👇

7. 👇

8. 👇

8. 👇

9. 👇

9. 👇

10. 👇

10. 👇
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

İnsan sarraflığının kitabını bile yazarsın!

İnsan sarraflığının kitabını bile yazarsın!

Sen tam bir insan sarrafısın. İnsanların sadece gözlerine bakarak onların ne hissettiğini şak diye anlayabiliyorsun. Bu kolay kolay elde edilebilecek bir yetenek değil. Nice insan o gözlere boş boş bakıyor anlam veremiyor. Bu yeteneğe sahip olmak için öyle sosyal biri olmaya falan gerek yok. Senin gibi gözlem yeteneği ve sezgileri kuvvetli herkes bunu yapabilir. Ama sen bu işi çözmüşsün. Vücut dili uzmanlarının senden öğreneceği çok şey var. Kimse senden bir şey saklayamaz. Karşındakinin hislerini gözlerinden anlayabiliyorsun. Korku, endişe, neşe, öfke.. Hepsini anlaman için gözlerine bakman yeterli. Gözlerinden hiçbir şey kaçmıyor senin. Adeta bir Sherlock Holmes'sun! Karşındakilerin senden hislerini saklaması için yapması gereken tek şey var: Gözlerini kaçırmak!

Ben insan sarrafıyım diyenler daha seninle tanışmamış!

Ben insan sarrafıyım diyenler daha seninle tanışmamış!

İnsan sarraflığı senin genlerine işlemiş. Yani insan sarraflığı senin sonradan edindiğin değil doğuştan kazandığın bir yetenek. Zamanla daha  şüpheci hale geldin. Ve bu da seni sarraflığa doğru götürdü. Hakkında olumsuz düşünen insanlar elbette var, hep olacak; ama sandığın kadar çok değiller. Sen de onların kim olduğunu zaten çok iyi biliyorsun ve arana mesafe koyuyorsun. Özetle yaşam kısa, hayat güzel; bir an önce bir duraktan biletini al ve sen de eğlenmene bak!

İnsan sarraflığı konusunda ders verirsin!

İnsan sarraflığı konusunda ders verirsin!

Senin bir insanı tanımak için sadece 90 saniyeye ihtiyacın var! Daha sonra o insanın zeki mi aptal mı, iyi mi kötü mü, yalancı mı dürüst mü olduğunu anlayabiliyorsun! Sana yalan söylemeye cesaret edecek insan daha anasının karnından doğmadı! Kimin ne zaman yalan söylediğini çok iyi biliyorsun. Sen dünyanın en dikkatli insanlarından birisin ve 'yalan' hakkındaki her şeyi biliyorsun. Kısacası tam bir dedektörsün sen! Bu yüzden etrafındaki hiç kimse sana yalan söylemeyi aklından bile geçiremiyor! 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2078
610
355
146
141
140
72
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nazlı Gözde Ferik

Kitabını yazarsın çıkmış da.. hayatıma şöyle bir baktığım zaman insanlardan nasıl kazık yenilir onun kitabını yazmış olabilirim ancak.

şeyma avşar

yorumlara şöyle bir baktımda herkese insanlığın kitabını yazarsın çıkmış🙄

Sevde

herkes insan sarrafı mı çıktı?