Görüş Bildir
Haberler
Yusuf Şimşek'ten İlginç İstek

Yusuf Şimşek'ten İlginç İstek

Fatih UZUN
04.09.2014 - 17:09

PTT 1. Lig ekibi Karşıyaka'da teknik direktör Yusuf Şimşek, Balıkesirspor ile oynayacakları hazırlık maçı öncesi rakibi şaşırtan bir istekte bulundu.

İZMİR - Karşıyaka, milli maçlar nedeniyle liglere verilen aradan yararlanıp yarın saat 17:00'de Balıkesirspor ile deplasmanda hazırlık maçı yapacak. Ligini ikinci haftasındaki rakipleri Elazığspor'un teknik heyetinin, takımın son durumu ve taktiği ile ilgili bilgi almak için hazırlık maçını izletebileceğini düşünen Karşıyaka Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, stada seyirci alınmamasını istedi. Ancak bu talep kabul edilmedi. Balıkesirspor Yönetimi, maçın seyirciye açık ve ücretsiz olacağını açıkladı.

Yeni sezon öncesi ekonomik krizlerle boğuşan ve bir ara futbolcularına lisans çıkaramama tehlikesi yaşayan Elazığspor'un ilk maçında Osmanlıspor'a 4-0 yenildiğini hatırlatan Şimşek, 'Ağır yara alan ve kayıplarını telafi etmek isteyen bir rakiple karşılaşacağız. Çok dikkatli olmalıyız' dedi.

Karşıyaka'da Azerbaycan Milli Takımı'nda bulunan Shukurov'un yanı sıra hafif sakatlıkları bulunan Ofoedu ve Ahmet ile hazır olmayan Erdi, Balıkesir 'e götürülmeyecek. Yeni transfer Mehmet Ayaz ise takımla çalışmalara başladı. 

Ergin KARATAŞ - DHA

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0