Görüş Bildir
Haberler
Youtube Bağış Kartları, Yayıncıların Vakıf İçin Bağış Toplamasını Sağlıyor

Youtube Bağış Kartları, Yayıncıların Vakıf İçin Bağış Toplamasını Sağlıyor

İçeriğin Devamı Aşağıda

Youtube, Amerika’daki yayıncılar için bağış kartlarını yayınladı. İzleyiciler videodan sonra, yayıncının seçtiği vakfa direk olarak bu kartlar ile bağış yapabiliyor.

Bu kartlar, yayıncıların “Kar Amacı Gütmeyen Vakıf” kategorisinden vakıflara bağış yapmasını sağlıyor ve bağışladığınız paranın %100’ü seçilen vakfa gidiyor.

Kar amacı gütmeyen vakıflar zaten bağış imkânlarına sahipti ancak şimdi Youtube yayıncılar da istedikleri vakıflara bu yolla bağış sağlayabiliyor.

Bu kartları kullanarak bağış istemek, ekranı işgal ederek, uzun açıklamalar yazarak dikkat çekmekten çok daha kolay bir yöntem. Bu kartlar oldukça düşük yer kaplıyor. Bildirim çıktığı zaman ise, linke tıkladıktan sonra bağışınızı yapıp ya da yapmadan videoya direk geri dönülebiliyor.

Şu an, bu program sadece Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Youtube kullanıcıları için kullanılabilir ancak Google bu programı önümüzdeki haftalarda ve aylarda diğer ülkelerdeki kullanıcılara da açmayı planlıyor ve bu sayede “Yayıncılar, kar amacı gütmeyen kuruluşlara dünyanın her yerinden bağış sağlayabilir.” diyor.

Kaynak: http://thenextweb.com/google/2016/01/...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın